Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Man of Faith (2002)

Forvandlet gjennom troen og begavet med kraften å helbrede gjennom noe han kaller for "Ånden" begynner Leroy Jenkins sin karriere som evangelist og bygger fort opp en av de største bevegelsene i Amerika. Vennskap med folk som Mae West gjorde ham til kjendis samtidig som han synger som Elvis, kler seg som en stjerne og fyrer løs på alle som går imot ham. Når hans rikdom vokser får han også fler og fler fiender og til slutt blir han bedratt. Når hans liv og bevegelse står i fare må han forsone seg med sin stolthet, tro og Ånden selv.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

1t 56min
The Calling
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Damian Chapa
Forfattere
Damian Chapa
Manusforfatter
Aaron Pugliese
Manusforfatter
Skuespillere
Faye Dunaway
Mae West
Brad Dourif
B. B. Gallen
Damian Chapa
Leroy Jenkins
Dominic Koulianos
David Smith
William McNamara
Bobby Murky
Jill St. John
Elegant dame
Nils Allen Stewart
Fengselsvakt
Produsenter
Damian Chapa
Produsent
Charles Arthur Berg
Produsent
Gregg Edwards
Produsent
Leroy Jenkins
Sjefsprodusent
Annet
Christopher Rife
Komponist
Mark Vogel
Komponist
Pierre Chemaly
Cinematografi
James Witker
Redigering
Steven J. Weller
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Helbredelsespredikantens indre liv

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Vi får i denne filmen et lite innblikk i hvordan tankene til Leroy Jenkins kunne ha vært, når han som helbredelsespredikant så på sine nådegaver både som gaver og som forbannelser etter hvert og hvordan disse påvirket hans liv. Det er gjort veldig autentisk ved at han tenker høyt innimellom og slik får vi del i hvordan han tenker, men vi får også del i historien hans og hvordan han ble den han ble. Filmen er noe helt annet enn mye av det som vanligvis blir presentert fra Maverick Entertainment Group, et helt annet kaliber.



Vi får sett en del ting som vi kjenner igjen fra TV og andre helbredelsespredikanter, men her kommer vi tettere innpå selve predikanten. Det kan bli lit kjedelig i lengden, men Leroy er en fargerik person, slik at så veldig ille er det ikke. I filmen er han en man som ikke tar så mye ære selv, men gir det til Jesus. Samtidig sløser han penger og faller i mange feller på grunn av sitt temperament og stolthet.



Leroy Jenkins selv er sjefsprodusent, noe som kan tyde på det ganske positivet bildet som gis av Leroy i filmen, men på den annen side gir det filmen litt troverdighet at den filmen handler om er med å lager filmen slik at den blir mest i tråd med hva som skjedde.



Mye god gospelmusikk, noe humor, grei kvalitet og en ganske spennede handling som vi fleste har et eller annet, muligens skeptisk, forhold til gjør filmen severdig.
4 av 7 - -
0.41 sekunder