Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (5.5)
Stream på

Nothing to Lose (2018)

Den evangelikale lederen Edir Macedo, grunlegger og pastor for "The Universal Church of the Kingdom of God" i Brasil overkommer hindringene og motstanden han møter i forbindelse med sin religiøse overbevisning.

Vurdering

4.7 av 1 stemme

Fakta

2t 14min
Nada a Perder
Land: Brasil
Språk: Portugesisk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Douglas Tavolaro
Forfatter
Edir Macedo
Forfatter
Emílio Boechat
Manusforfatter
Stephen P. Lindsey
Manusforfatter
Skuespillere
Petrônio Gontijo
Edir Macedo
Day Mesquita
Ester Bezerra
Dalton Vigh
Juiz Ramos
Beth Goulart
Geninha
Kathia Calil
Maria Eduarda
Enzo Barone
Edir Macedo som ung
Greta Antoine
Elcy
Laurent Andruet
Padre
Marcello Airoldi
Henrique
André Gonçalves
Ronaldo
Produsenter
Douglas Tavolaro
Produsent
Renata Rezende
Sjefsprodusent
Renata Rezende
Produsent
Sandi Adamiu
Produsent
Antonio Irivan de Souza
Produsent
André Fraccaroli
Produsent
Annet
P.H. Farias
Redigering
Francisco Antunes
Redigering
Pedro Cardillo
Cinematografi
Otavio de Moraes
Komponist
Frederico Pinto
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Presenters fra den beste siden

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er første del i historien om Edir Macedo, en mann som ble evangelist og grunnlegger av en av de største evangelikale kirkene i Brasil. Han er på ingen måte uten kontroverser og han preker herlighetsteologi i virkeligheten, men som en film laget av hans egne så er det ikke mye kontroverser i filmen på hans person annet enn visse karaktertrekk. Kvaliteten på filmen er veldig god, og som en oppbyggende film om en predikant som er tydelig i sitt budskap men ikke uten motstand er denne filmen veldig god - hadde den bare vært tettere til virkeligheten noe filmen blir kritisert for å ikke være. Det hjelper lite at kirken kjøpte opp kinobilletter og at filmen ble vist for tomme rom med mistanke om at kirken ville skape inflasjon om besøkstallene.

Jeg synes likevel, sett bort i fra kontroversene at filmen er veldig god. Edir har flere ting han må overkomme helt fra han barndom av. Han har misformede hender, han må gi opp kjæresten sin, senere gifte seg sammen med sin sterke overbevisning om kall, bli far to ganger, så bli oversett som predikant, og når suksessen endelig er der så blir han sett ned på av media og ikke minst motarbeidet av den katolske kirken. Det er en fin kallelse historie som viser hvordan det å stå på kallet og stå fast i troen vil bringe suksess til sist, og jeg kan ikke noe annet en å se på hvordan evangeliet blir presentert i filmen som en god måte å gjøre det på. Historien fungerer bra på skjermen.
4.7 av 7 - -
0.39 sekunder