Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Billy Graham: Guds Ambassadør (2006)

Den moderne verden har aldri hatt en mer hederlig og innflytelsesrik åndelig leder enn Billy Graham. Han er uten tvil den store Verdensevangelisten. I mer enn 60 år har han forkynt evangeliet til flere og større mengder mennesker enn noen annen forkynner - over 210 millioner mennesker i mer enn 185 land og territorier. Enda flere hundre millioner har blitt nådd med evangeliet gjennom hans mange TV-, video, film- og webcastprogrammer. Han har vært åndelig rådgiver for alle amerikanske presidenter de siste 40 årene, og enda flere konger, presidenter, statsministre og ledere over hele verden. Hans ansikt og tydelige stemme er berømt over hele kloden, og han har regelmessig vært på listen over "Verdens 10 Mest Beundrede Personer".
Selv om han har vært avibildet på forsiden av de største bladene og avisene, har han alltid pekt på mesteren Jesus Kristus som han etter beste evne har forsøkt å tjene.

Vurdering

5.33 av 1 stemme

Fakta

Alle
2t 2min
Billy Graham: God's Ambassador, God's Ambassador
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Henry O. Arnold
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Billy Graham
George W. Bush
George W. Bush
Franklin Graham
Franklin Graham
George Beverly Shea
George Beverly Shea
Barbara Bush
Barbara Bush
William Martin
William Martin - biografør
Richard Nixon
Richard Nixon
Tom Phillips
Tom Phillips
Brian Williams
Brian Williams - NBC
Anne Graham Lotz
Anne Graham Lotz
Produsenter
Michael Merriman
Produsent
Bill Carter
Sjefsprodusent
Barry Jennings
Sjefsprodusent
Annet
Andreas Kouris
Redigering
Jennie Didcoct Turner
Redigering
David Hoffner
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Innblikk i Billy Grahams forkynnerliv

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Her er dokumentarfilmen om Billy Graham, en av nåtidens mest innflytelsesrike forkynnere. Vi får innblikk i hvordan det hele startet, hvordan Gud grep inn i Billys Liv som ung gutt og hvordan det siden da har gått en vei, nemlig Guds vei. Vi får innblikk i de forskjellige korstogene Billy Graham har deltatt i, den åndelige rådgiver han har vært for mange statsoverhoder, religiøse ledere og politikere verden rundt og det inntrykket han har hatt på enkeltpersoner som har møtt ham.Dette er en dokumentar som gir et lite innblikk i en evangelists tjeneste. Vi får se hva Gud er i stand til å utrette gjennom en enkelt person, gjennom bønn og trofasthet. Vi får et innblikk i all kritikk og motstand han har møtt på sin vei, noe Bibelen også sier at en Guds mann vil oppleve. Alt i alt er dette et ærlig og fint bilde av livet til en mann som har betydd mye for mange. Dette er historien om en mann som visste hvor kniven måtte bli stukket for i det hele tatt å kunne oppnå fred, nemlig hjertet!

Filmen kommer med noen veldig viktige poenger f.eks. det at man kun kan komme til Gud når Hans Ånd trekker en, og at det derfor ikke er lurt å ignorere den kallelsen når den først er der.

En annen ting som gjorde inntrykk er det jeg hører av en som blir intervjuet at ”det beste med Billy Graham er ydmykheten hans, for når man er med ham føler man seg selv som den viktigste personen”. En måte å merke seg en Guds mann er jo tross alt gjennom en ydmyk holdning til andre mennesker.Det virker som om dette er en godkvalitets produksjon, selv om budsjettet ikke er det største, så klarer man å henge med de to timene filmen varer, kanskje litt i lengste laget for en slik dokumentar som lett kunne ha blitt gjort enda lenger.Se denne og la deg inspirere. Hør intervjuer av statsmenn, presidenter og de nærmeste medarbeiderne hans for å fremme Guds rike blant menneskene.

Som baksiden av coveret sier så har organisasjonen som Billy Graham grunnla for første gang åpnet sine historiske arkiver og tillatt et filmteam å dokumentere hans ekstraordinære liv. Se denne og la deg inspirere!
5.33 av 7 - -
0.54 sekunder