Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

TrailerHjemmeside
Stream på

Transformasjon (1999)

Forestill deg et samfunn hvor 92 prosent av befolkningen sies å være født på ny; hvor byens fengsler har blitt stengt på grunn av manglende kriminalitet; hvor produktiviteten i landbruket har nådd bibelske proporsjoner.

Forestill deg en by hvor 60.000 kristne fyller byens fotball-stadion for bønne-våkenetter; hvor en multi-millard dollars narkotika-kartel har blitt tvunget på sine knær.

Foreta denne reisen med George Otis Jr som vert, til flere samfunn som har blitt transformert på tre kontinenter.

Vurdering

4 av 2 stemmer

Fakta

58min
Transformations
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Lisa Knorr
Forfattere
George Otis jr.
Manusforfatter
Lisa Knorr
Manusforfatter
Skuespillere
George Otis jr.
Seg selv
Mariano Riscajche
Seg selv
Gordon Houston
Seg selv
Thomas Muthee
Seg selv
Julio Ruibal
Seg selv
Ruth Ruibal
Seg selv
Adrienna Vivas
Seg selv
Produsenter
George Otis jr.
Sjefsprodusent
Michael Lienau
Produsent
Annet
Michael Lienau
Redigering
Michael Lienau
Cinematografi
Lisa Knorr
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Eksempler på byer som blir forvandlet

”Transformasjon” er en utfordrende dokumentarfilm å vurdere, om hendelser som ifølge George Otis jr. & co har skjedd i noen litt mindre byer rundt om i verden, for det meste i de litt mer fattigslige strøk. Kristne kommer sammen i bønn og faste og vekkelsen begynner å innta byene, en drøm som flere kristne har på sine hjerter, men som sjelden oppleves i resultat av byer som forvandles.Jeg kan ikke bedømme denne filmen utfra mer enn det jeg kan se her. For alt man vet så kan mye være diktet opp og satt sammen for så å blidt gjort mest mulig troverdig, så jeg velger å ta denne dokumentaren med en klype salt. Strategiene som blir brukt er bl.a. bønnenetter og enhet blant kristne som igjen resulterer i vekkelser og forvandlinger av byer der kriminaliteten merkbart synker og utesteder og fengsler må stenges, der mektige narkokarteller faller og mennesker blir løst og satt fri. George Otis Jr. setter enhet, hellighet, tro og ydmykhet som nøkkelporter i sammenheng med bønn for at Gud skal kunne virke! Sannheten av enhet i dag er at det inngås mer enhet blant kristne som veller i en mer usunn enn sunn retning der man ikke lenger blir i stand til å skille mellom sunn og usunn lære, men der alle blir sagt å måtte tolerere hverandre uansett teologisk grunnlag. Hvis man har tatt dette i betraktning i hendelsene som finner sted i filmen så kan man ha tro for at store deler av dette kan være ekte. Man kan ikke ta alle hendelsene som finner sted i filmen over en kam og si at alt er forførelse selv om det alltid vil komme til å inntreffe forførende elementer før eller siden etter vekkelser. Jeg stusser over at det ikke er fokus på evangelieforkynnelse, eller at det ikke blir vist fram, men at det er bønnen og den åndelige krigføringen som liksom er grunnen til at folk blir frelst. Bønn, faste og åndelig krigføring bør være de skjulte våpnene, mens forkynnelsen av evangeliet bør være det som kommer fram blant folket og som resulterer i at folk blir frelst og satt i frihet.

Tross dette så ser man at djevelens makt blir brutt blant menneskene i samfunnene filmen tar frem.En helt grei dokmunentar som man kan bli inpsirert av til en viss grad, men som man ikke bør legge hele sin lit til og ta alt for god fisk. Fokuset bør allikevel være på ens eget kristenliv og ens eget forhold til Gud, der Gud får arbeide gjennom en selv til sjelenes frelse for andre mennesker. Oppfølger ”Transformasjon II”. Foreløpig ikke utgitt på DVD i Norge.
4 av 7 - -
0.28 sekunder