Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Morgenen skal komme (1993)

Den 13 år gamle Ben Gibson(Knight) lærer noen tøffe lekser om livets realiteter. Familien ble plutselig forlatt av faren, og setter kursen mot Los Angeles. De har ett lite håp om å finne ham igjen der. Men det varer ikke lenge før sparepengene deres er oppbrukt og stjålet, og de må søke ly på gaten. Ben og familien står overfor de hjemløses skremmende liv i en fremmed by.

Vurdering

4.67 av 1 stemme

Fakta

5
1t
Come the Morning
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Mark Jonathan Harris
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Billy Graham
D. David Morin
D. David Morin
Clyde Gibson
Susan Howard
Constance Gibson
Larry Doupe
Hjemløs mann i herberget
Andi Chapman
Lorraine
Masha Godkin
Jenny
Travis Knight
Ben Gibson
Heather Ramsey
Felice Gibson
Kenny Gravino
Jube Gibson
Produsenter
John Shepherd
John Shepherd
Produsent
John Shepherd
John Shepherd
Sjefsprodusent
Rocky Lane
Produsent
Laurie Leinonen
Produsent
Annet
James Covell
Komponist
Michael T. Balog
Cinematografi
Martha Rutan Fay
Produksjonsdesign
Kate Amend
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Jakten på far og Far

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En varmende familiefilm om en familie der faren sporløst forlater dem pga. drikkeproblemene sine. Familien drar til Los Angeles for å finne ham, men de klarer ikke å se noen spor etter ham. Her starter en jakt etter en far, også den Himmelske Far, mening i livet og spørsmål om hvorfor mennesker lider dukker også opp, men alt dette blir sammenfattet i bønn og Gud viser vei videre.Filmen har et godt stykke med budskap og viser oss også at barn kan få mulighet til å finne Gud, at evangeliet ikke bare er for voksne mennesker, men også for barn. Ben som er i begynnelsen av tenårene gjør alt for å finne sin far, men dette lar seg ikke gjøre helt før han finner den Faren han trenger mest av alt. En film om tilgivelse, tro og frelse!

Filmen gir oss også noen glimt om hvor lett det kan være å drive misjon for misjonens skyld slik at man ikke ser enkeltpersonene, her kommer ei liten jente inn som et forbilde for faren sin og viser faren sin noe av det Jesus kom for, nemlig enkeltpersonene. Her brukes altså de hjemløses liv som bakgrunn for budskapet om menneskets behov for å gjøre opp sitt forhold til Gud.Dette er nok ingen bragd kvalitetsmessig, men Trevor Knight gjør det godt i rollen som Ben Gibson sammen med de andre barna som har med seg noen sjarmerende replikker. Vi møter også forkynneren Billy Graham i en vant rolle. Filmen vant en ”Crown Award” for beste evangeliske film.Filmen kan trekke en i hjertesnoren selv om den inneholder noen vanlige klisjér på kristenfronten, men hvis man velger å overse det så kan man få med seg noen lysglimt med på veien. En film for hele familien som baserer seg på den prisbelønnede boken ”Come the Moring” av Mark Jonathan Harris.
4.67 av 7 - -
0.39 sekunder