Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6.1)
Stream på

Det store rittet (1997)

Smokey Banks(Biehn), tidligere verdensmester i okseriding, har de siste fem årene virkelig rotet det til i livet sitt med alkohol og gambling. Nå er han dømt til samfunnstjeneste hos Mike Stillwell(Felder) på Saguaro Boys Ranch for å ha stjålet deres varebil. Da han ellers ville ha måttet sone fengselsstraff, godtar han vilkårene: Ligg unna trøbbel og lær Danny O´Neil(Pierce) hvordan han skal ri en okse. Han har ingen anelse om hvordan menneskene på ranchen kommer til å radikalt forandre hans liv...og spesielt en 14 år gammel gutt!

Vurdering

5.34 av 2 stemmer

Fakta

10
1t 42min
The Ride
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Michael O. Sajbel
Manusforfatter
David Bowen
Manusforfatter
Skuespillere
Billy Graham
Billy Graham
Stemme på radio
Michael Biehn
Smokey Banks
Franklin Graham
Seg selv
Jennifer O'Neill
Ellen Stillwell
Clarence Felder
Mike Stillwell
Chris Owen
Steve
Jennifer Blanc
Linnette Stillwell
Brock Pierce
Danny O'Neill
Produsenter
John Shepherd
John Shepherd
Sjefsprodusent
Laurie Leinonen
Produsent
Annet
Michael T. Balog
Cinematografi
James Covell
Komponist
Jo-ann Chorney
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Tro og okseridning, som hånd i handske

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"Det store rittet" er en fin og gripende familiefilm om hvordan Gud bl.a. kan virke gjennom en 14 år gammel gutt. Filmen gir oss mange gode poenger der okseridingen blir satt i åndelig perspektiv og Danny sier at det ikke først og fremst kommer ann på at man holder ut i ridingen men hvor godt man rir. Det er fint å se hvordan forholdet mellom Smokey og Danny utvikler seg og hvordan Smokey finner ut at det finnes mer i livet en bare riding, drikking og alt det som følger med.Filmen bidrar med et helt greit skuespill som skrenter noe innimellom, men med god hjelp av Michael Biehn (kjent bl.a. fra kristne filmer som "Megiddo: The Omega Code") så blir dette en hjertevarmende film med et sterkt og godt kristent budskap for alle og enhver!

Noe man kunne fått litt dypere innblikk i er det som har gjort Smokey til den mesterrideren han er og blir sett opp til å være, kanskje noen tilbakeblikk til hans beste tider hadde gitt filmen et lite løft.Vi får også høre "Mama Don't Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys", en fin country låt av den kjente countrysangeren Willie Nelson! Alt i alt blir dette noe av det beste vi har sett fra World Wide Pictures! Dette er en prisvinnende film man bør prøve å få med seg.
5.67 av 7 - -
0.34 sekunder