Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Love's Enduring Promise (2004)

Missie(Jones), datteren til Clark(Midkiff) og Marty(Heigl), har blitt en vakker ung dame som jobber som lærer. Så dukker det opp en kjekk og rik jernbaneutbygger(Astin) som legger sine øyne på henne. Men en annen ung og mystik mann, Nate(Bartholomew) dukker også opp og hjelper familien Davis i deres nød. Missie blir nødt til å velge mellom disse to flotte mennene, og samtidig lære hva som virkelig er viktig.

Vurdering

5.17 av 2 stemmer

Fakta

PG
1t 28min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Michael Landon Jr.
Manusforfatter
Janette Oke
Forfatter
Cindy Kelley
Manusforfatter
Skuespillere
Dale Midkiff
Dale Midkiff
Clark Davis
Logan Bartholomew
Willie/Nate
Logan Arens
Arnie Davis
Mackenzie Astin
Grant Thomas
Katherine Heigl
Marty Davis
Robert F. Lyons
Doktor Watkins
January Jones
Missie Davis
K Sun Ray
Aaron Davis
Produsenter
Larry Levinson
Sjefsprodusent
Michael Landon Jr.
Sjefsprodusent
Robert Halmi Jr.
Sjefsprodusent
Nick Lombardo
Sjefsprodusent
Michael Moran
Sjefsprodusent
H. Daniel Gross
Sjefsprodusent
Randy Pope
Produsent
William Spencer Reilly
Sjefsprodusent
Lincoln Lageson
Produsent
Annet
Kevin Kiner
Komponist
Colleen Halsey
Redigering
Maximo Munzi
Cinematografi
Simona Ennas
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

En vakker oppfølger

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er en fin og vakker oppfølger til «Love Comes Softly», basert på Jeanette Oke's bestselgene roman. Filmen fortsetter noen år senere når Missie Davis, spilt av January Jones, har blitt voksen og hvordan hun velger å fronte den store kjærligheten når den banker på døren.Filmen har et budskap om å stadig stole på Gud og Clark Davis er en god formaner av de ting i livet som virkelig betyr noe. Vi kan også se at Marty har vokst i troen og tar seg tid til å formane Missie om den store kjærligheten utifra egen erfaring og hvordan man bør finne den rette og hvilke kvaliteter man bør gå etter i mannen. Filmen oppmuntrer også det å legge det gamle bak seg og strekke etter det som ligger forran, selvom det ofte er lettere sagt enn gjort, men filmen viser oss også at i slike situasjoner trengs det ofte forsoning og tilgivelse slik filmen viser på en fin måte, at ting ikke bare skjer over natten.

Det filmen mangler er Jesus fokus, men samtidig så klarer den å holde seg på en god moralsk støtte tross det, og mannen i huset, Clark, vet hvor viktig det er med Guds Ord i huset. Men samtidig så synes jeg de kunne nevnt Jesu navn i en passende situasjon, men når det er sagt så synes jeg denne har et viktig budskap å bringe om renhet og forsiktighet spesielt når det kommer til kjærlighetsfronten.Kvalitetsmessig holder denne ganske godt følge med forgjengeren og bevarer en god TV-film western kvalitet. Skuespillet er bra og historien er fint lagt opp og man vil kjenne det i ryggraden.

Jeg likte oppfølgeren selvom den ikke helt nådde opp til den første. Det er fortsatt fem oppfølgere igjen i serien, så dette er jo bare begynnelsen. Greit å se forgjengeren før man ser denne.
4.67 av 7 - -

God fortsettelse i serien

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Oppfølgeren har mistet litt, men ikke alt, av sjarmen nå som lille Missie er blitt stor og vakker dame og må velge mellom to menn som er av litt forskjellig karakter. Nate som sliter med sin fortid men som har et stort hjerte og flink arbeider, og Grant som er en rik og sjarmerende mann som kan gi Missie alt det hun kunne ønsket seg. Det er ingen tilfeldighet at Missie leser Stolthet og Fordom tidlig i filmen. Men romansene er bare en del av historien, og tittelen henviser ikke til dette, men til Guds kjærlighetsløfte som vi kan få oppleve øyeblikk av her på Jorden. Gjerningen Nate gjør for familien Davis blir et av disse øyeblikkene hos Clark.De to sønnene til Marty har ikke så store roller og er ikke blant de som gjør det best, men ellers er skuepillet som i forgjengeren. Gripende der det skal være gripende, sjarmerende der det skal være sjarm. Det er en veldig god film selv om den ikke helt når opp til den første filmen. Kanskje fordi den har noe å leve opp til, noe den jo for så vidt greier langt på vei med god historie og gjennomføring. Det blir spennende å følge Missie videre i kjærlighet serien til Jeanette Oke.
5.67 av 7 - -
0.45 sekunder