Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Love's Unending Legacy (2007)

To år har gått siden Missie(Cottrell) mistet sin ektemann, og hun forstår at hun må komme seg videre. Hun drar derfor hjem til sine foreldre for å fortsette som lærer. Hun er sikker på at hun aldrig vil finne kjærligheten igjen, men når hun adopterer foreldreløse Belinda(Coleman) så oppdager hun at følelsene kommer tilbake for den lokale sheriffen(Browne) som hun får mye hjelp av når hun prøver å oppdra sin nye datter. Belinda har hjerte for å hjelpe sin bror, noen hun prøver å skjule.

Vurdering

4.17 av 2 stemmer

Fakta

G
1t 24min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Janette Oke
Forfatter
Pamela Wallace
Manusforfatter
Skuespillere
Dale Midkiff
Dale Midkiff
Clark Davis
Erin Cottrell
Missie LaHaye
Victor Browne
Sheriff Zach Tyler
Samantha Smith
Marty Davis
Holliston Coleman
Belinda Marshall
Brett Coker
Mattie LaHaye
Trevor Gordon
Joseph
Produsenter
Robert Halmi Jr.
Sjefsprodusent
Michael Landon Jr.
Sjefsprodusent
Larry Levinson
Sjefsprodusent
Nick Lombardo
Sjefsprodusent
Michael Moran
Sjefsprodusent
H. Daniel Gross
Sjefsprodusent
Brian Gordon
Produsent
Erik Olson
Produsent
Annet
Brian Shanley
Cinematografi
Kevin Kiner
Komponist
Colleen Halsey
Redigering
Niko Vilaivongs
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Et hakk ned i forhold til forgjengerne

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

I denne sjette filmen basert på Jeanett Oke's inspirerende, hjertevarmende og best selgende roman i "Love Comes Softly" serien, møter vi fortsatt Erin Cottrell som Misse og Dale Midkiff som Clark Davis, mens Marty rollen er byttet ut med en mer ukjent Samantha Smith som har hatt endel roller i diverse tv-serier.Filmen har et godt budskap om det å fostre opp barn som ikke er ens egne, men som man er fosterforeldre for og det å inkludere dem i sin familie og ta vare på dem og gi dem det de trenger og har behov for av kjærlighet og oppmerksomhet. Filmen forstetter å ha Guds fokus under de forskjellige utfordringene og omstendigheten handlingen i filmen kommer oppi. Desverre så savner jeg fortsatt at Jesu navnet blir nevnt i denne serien. Vi ser at bare denne Sheriff Zach Tyler, spilt av Victor Browne, får tro på Gud pga. bønnesvar så blir dette på en måte et avgjørende punkt i Missies valg. Det synes jeg blir noe enkelt for mange kan be og få svar, og ingen blir frelst bare ved å tro på Gud eller gjennom et bønnesvar.Filmen holder en stødig bildekvalitet, mens skuespillet virkelig begynner å vakle mer og mer i serien så langt. Synes dialogene mellom rolleinnehaverne blir noe uekte og dårlig spilt, men selvfølgelig så tar det seg opp i ny og ne. Prestasjonene til barnerollene (Coleman, Coker og Marshall) i filmen er overraskende gode og virker som om det er blitt jobbet noe ekstra med.En helt grei oppfølger selvom denne skuffer i forhold til forgjengerne. Filmen synker også ved først å bytte ut Missie rollen fra film nr. 2 og videre, og nå bytte ut Marty rollen med Samantha Smith. Dette synes jeg også er noe ødeleggende og noe man burde ha tatt forbehold om når man planla innspillingene, som kanskje også er blitt gjort for alt det jeg vet. Filmen mister noe av sjarmen, kvaliteten og virkelighetspreget synes jeg når slike ting skjer. Historien blir også noe klisjé og forutsigbar, men det får man bare leve med. Oppfølger til denne er "Love's Unfolding Dream" og to filmer til!
4 av 7 - -

Fin, men har dabbet av litt

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Den hjertevarme historien om Missie fortsetter noen år etter den forrige, og nå har hun mistet sin kjære Willie og hun og sønnen Mattie har bestemt seg for å flytte til hjembyen for å bo i nærheten av sine foreldre. Missie adopterer ei jente, Belinda, som blir skilt fra sin bror, noe hun ikke forteller til noen men hemmelig prøver å hjelpe siden han har havnet i en dårlig familie. Filmen handler om kjærligheten og troen vi kan gi videre til barna som den største av alle de gaver vi kan gi. Samtidig handler filmen om Missie som fortsatt strever med minnene om sin tidligere ektemann. Hun tror ikke hun kan komme til å elske noen annen man før Zach vekker noen glemte følelser i henne.Historien er bra og fortsatt er troen det som er underliggende for filmen og kjærligheten det budskapet som kommer fram. Likevel føler ikke jeg denne femte filmen gir på langt nær like mye som den første gjorde, selv om historien så absolutt er god og rørende å følge med på. Følelsen er at bøkene er bedre og går dypere enn filmen. Selv om serien sakte dabber av litt føler jeg, så er de absolutt verd å se og fantastiske i sin helhet, men også fine hver for seg. Det kan ha noe med at Michael Landon Jr. ikke lenger har regien, og at filmen slik har fått et litt annet utrykk.Vi får et gjensyn med Marty, men nå med Samantha Smith i rollen. Kathrine Hiegl hadde nokk ikke sett like gammel ut og det er forståelig siden hun også har større og fast rolle som Izzie i Greys Anatomy. Ellers savner jeg flere av de personene vi har møtt og hørt om i andre filmene slik som Jeff, Aaron og Arnie. Det å fjerne dem virker som en altfor enkel løsning for å ikke gjøre filmen for omfattende, men jeg synes at det gjør filmen mindre komplett. Tror alle disse personene er folk bøkene forteller mer om.
4.33 av 7 - -
0.37 sekunder