Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Texas Rein (2016)

Når den tidligere rodeostjernen og alenemoren Cassie(Gouthro) hører at faren(Hartman) hennes har blitt alvorlig syk, vender hun hjemover etter flere år på flukt fra sin fortid. Egentlig vil hun ikke bli værende for lenge, men det forandrer seg når hun ser Splash, farens prisvinnende hest. Cassie ønsker å konkurrere med Splash i en internasjonal hestekonkuranse. Hun hyrer inn Chase(Perrow), den beste hestetreneren i Texas, men når det viser seg at han også er en særdeles kjekk cowboy, blir deres profesjonelle forhold satt på prøve. Samtidig må Cassie konfrontere sin fortid og lære seg tilgivelsens kraft.

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 43min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Durrell Nelson
Forfattere
Rebecca Rogers
Manusforfatter
Skuespillere
Ashley Smith
Garrison
Ben Davies
Jeff Deavers
Rebecca Rogers
Peggy Roberts
Greg Perrow
Chase Eversoll
Durrell Nelson
Doktor
Becky Rodgers Boyette
Reporter Jenny
Beth Gouthro
Cassie Roberts
Laura Avnaim
Shawna Jarvis
Produsenter
Rebecca Rogers
Produsent
Durrell Nelson
Produsent
Rick Garside
Produsent
Becky Rodgers Boyette
Medprodusent
Johan Gous
Sjefsprodusent
Erica Arvold
Medprodusent
Annet
Will Musser
Komponist
Douglas Miller
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Om å reise eller ikke reise

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Cassie har blitt voksen og flyttet for å leve livet i storbyen, men etter at hun får høre at faren har blitt syk bestemmer hun i all hast å ta flyet hjem til Texas sammen med sønnen sin Sam. Når hun finner ut at sykdommen ikke var så alvorlig allikevel ønsker hun raskest mulig tilbake til storbylivet og vennene sine. Men midt i alt dette får hun tilbud om å delta i et populært rodeoløp og som tidligere topprytter blir hun stilt overfor valgets kvaler, mye fram og tilbake. Det er mye som holder igjen og det er noe som også drar, valget hun gjør vil påvirke resten av livet hennes.

Selv om filmen er en koselig familiefilm, med noen gode moralske undertoner rundt det å inngå forhold, samt et kristent budskap i form av noen bibelvers som for eksempel Rom 8,28: ”Og vi vet at alle ting virker sammen til det gode for dem som elsker Gud”. Dette verset går igjen som en liten tråd gjennom filmen. Selv om versene i filmen er godt mente ord så får de liksom ikke trengt helt igjennom. Vi følger videre Cassies vandring fra vantro til tro og så til litt tvil og tro igjen, og vi følger Chase som et godt forbilde i det å være den rette. Etter at Cassie finner troen så ser vi allikevel ikke så mange positive forandringer og det virker ikke som om hun engang forteller om sin frelse til sine nærmeste. Men mye kan ha skjedd bak kulissene, som burde kommet fram i filmen også. Det kristne budskapet rundt evangeliet kommer heller ikke fram i filmen. På en måte så kan filmen være et bilde på bibelens lignelse om den bortkomne sønn, bare den bortkomne datter i dette tilfelle.

Selv om filmen sliter med skuespill, noe klipping og sammensetning av historien, så blir dette ikke noe mer enn en koselig middelmådig familiefilm, spesielt for de som har en forkjærlighet til hester, og i denne sammenhengen kristne hestefilmer. Filmen er ikke av ypperste kvalitet, men duger som avslapning en koselig lørdagskveld.
3.7 av 7 - -
0.32 sekunder