Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Heart of the Country (2013)

Historien om en jente som forlot sin familie til fordel for livet i storbyen og som vender hjem igjen til sin familie ute på landet etter at ektemannen er i fengsel for bedrageri. Der finner hun de verdier og den kjærlighet hun manglet i livet.

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 27min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
John Ward
Manusforfatter
Skuespillere
Bonnie Johnson
Essie Mae
John Ward
Jake Carraday
Sydney Penny
Candace
Anne Hawthorne
Olivia
Shaun Sipos
Lee
Jana Kramer
Faith
Produsenter
John Ward
Produsent
Sydney Penny
Produsent
Gerald McRaney
Sjefsprodusent
Stefan Hajek
Produsent
Wayne Thompson
Produsent
Anne Hawthorne
Produsent
Chad Graves
Medprodusent
David Ward
Sjefsprodusent
Don McPherson
Sjefsprodusent
Meg MacRae
Medprodusent
Annet
Christopher Marcus
Redigering
Christopher Marcus
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Lett fordøyelig drama med fine undertoner

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En stillferdig og god film som vekker noen følelser i sin enkelhet. Det handler om flere personer som prøver å gjøre sitt beste, og det er flott å set at det ikke er noen spesifikt slemme stereotypier, men snarere foreldre som bryr seg og søsken som støtter opp i problemer. Luke havner i en vanskelig situasjon når han blir vareteksfenglset på grunn at en bedrageriskandale firmaet han jobber for har ført, med hans fulle viten. Kona faith blir etterlatt alene uten hjem, og drar tilbake til sin far for å søke trøst. Der gjenforenes hun med sin søster og møter også en gammel venn og doktor Lee. Kampen hennes blir mellom det kjølige forholdet til hennes mann, som ikke fortalte henne om det han var innblandet i, og hvorvidt hun skal fortsette sitt liv uten ham.

Faren Calvin, som er en god gammel mann er også dypt religiøs og viser dette gjennom sin karakter. Vi for også høre litt i kirken om den bortkomne sønn, som denne filmen hinter til å være basert på. Det er selvsagt noen klisje øyeblikk og sentimentalt filmsnakk om “holde musikken gående” som egentlig ikke har så mye kristen mening men høres fint ut.
3.7 av 7 - -
0.39 sekunder