Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Love's Christmas Journey (2011)

Mens Ellie King (Natalie Hall) sørger over tapet av sin mann og datter besøker hun sin bror Aaron Davis (Greg Vaughan) og hans barn for julen. Ellie prøver etter beste evne å nyte høytiden ved å finne vennskap i butikkeieren Mrs. Thompson (JoBeth Williams) og den kjekke assisterende sheriffen Michael Strode (Dylan Bruce) som fort får et godt øye for henne. Når Aaron drar avgårde for å kjøpe land går Ellie med på å passe hans barn, men høytiden får et skjær i gleden når Aaron ikke returnerer til avtalt tid.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

2t 52min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Janette Oke
Forfatter
George Tierney
Manusforfatter
Skuespillere
Sean Astin
Mayor Wayne
Ernest Borgnine
Nicholas
Bobby Campo
Erik Johnson
Richard Tyson
Charley
Stephen Bridgewater
Mr. Cunningham
Mike Cochrane
Fiddler
James Keane
Mr. Peters
Tom Virtue
Mr. Bersen
Annika Noelle
Suzanna Wayne
Amanda Foreman
Adrienne Wayne
Produsenter
Larry Levinson
Produsent
Randy Pope
Produsent
Lincoln Lageson
Produsent
Annet
Scott H. Campbell
Produksjonsdesign
Maximo Munzi
Cinematografi
Nathan Furst
Komponist
David Urbina
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Å finne kjærlighet etter sorg

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er en sidefortelling til hovedfortellingen i Love Comes Softly serien og tar for seg to av barna til Marty og Clark Davis, nemlig Ellie og broren Aaron(fra før har vi fulgt Missy). Ellie har mistet sin ektemann og eneste barn i en storm og er fortsatt i sorg, mens Aaron er sheriff i byen der Ellie besøker sin bror for å feire jul. Byen er i forventing for en mulig jernbane, men det fører også med seg noen som ønsker å vite om planene for å skape en fordel. Aaron vil gi fra seg vervet som sheriff, og nest i rang, Michael, får et godt øye med Ellie. Det er ikke den eneste kjærlighetshistorien i fortellingen, men vi følger altså flere narrativer, noe som gjør filmens lengde(2 deler) forsvarlig. Det føles likevel noe drøyende til tider, men det gis dermed også plass til utvikling av personene slik at vi blir bedre kjent med dem og deres strev.

Selv savner jeg litt mer jobb med manuset, siden noen deler virker uferdig mens andre noe lettvinte. Det er likevel en veldig fin historie for hele familien, og selv om det ikke lukter jul før langt ut i filmen så er det likevel en juleavlsuting det bygges mot. Karakterene er sympatiske og passer godt til serien, selv om de følger i sporet av typisk “pene” mennesker i hovedrollene. Savner også en tydeligere tilknytning til de andre filmene(som før er blitt løst med brev) siden hverken Marty, Clark eller Missy er nevnt - men det er mest for oss som har sett de andre filmene og kjenner til personene i dem. Alt i alt var dette en fornøyelig gjensyn med serien og “universet” til Janette Oke, og selv om det fortsatt er en tydelig kristen profil så er Jesus nedtonet og det er elementer av julenissen involvert(et aspekt jeg ikke likte så godt).
4 av 7 - -
0.49 sekunder