Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (8.2)
Stream på

Når Hjertet Kaller - Sesong 6 (2019)

På grunn av seriens popularitet, så vil vi bare gi litt informasjon: Netflix fjernet seson 1-5 fra sin katalog i USA som tyder på at sesong 7 og 8 ikke kommer dit i nær framtid. Vi kan håpe at det ikke er slik. Om du ønsker å se fra Sesong 7 og videre, så er det en guide på hvor du kan få sett dem på hos hallmark. Dette inkluderer Amazon instant video, iTunes, vudu og Hallmark sin egen streaming. For å få tilgang fra Norge, så er det sannsynlig at du trenger en VPN. Sesong 8 fikk vi sett på frndlytv.com som var det billigste alternativet, sammen med VPN.
Elisabeth blir forleder til lille Jack. En ny mounty, Nathan Grant, blir utplassert til Hope Valley. Abigail flytter vestover for å ta vare på sin syke mor. En rik grunder, Lucas Bouchard, tar over salonen. Henry finner olje. Faith og Carson utvikler tonen mellom dem. Bill blir utpekt som dommer. Jesse og Clara forbereder seg til et liv sammen. Rosemary lengter etter baby. Og ikke minst, telefonen kommer til bygda.

Vurdering

4.35 av 2 stemmer

Fakta

7t 42min
When Calls the Heart - Season 6, When Calls the Heart
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Janette Oke
Forfatter
Elizabeth Stewart
Manusforfatter
Derek Thompson
Manusforfatter
Alfonso H. Moreno
Manusforfatter
Annie Brunner
Manusforfatter
Skuespillere
Pascale Hutton
Rosemary Coulter
Jack Wagner
Bill Avery
Kavan Smith
Leland Coulter
Loretta Walsh
Florence Blakeley
Gracyn Shinyei
Emily Montgomery
Lori Loughlin
Abigail Stanton
Johannah Newmarch
Molly Sullivan
Andrea Brooks
Faith Carter
Erin Krakow
Elizabeth Thatcher
Produsenter
Eric Jarboe
Produsent
Derek Thompson
Produsent
Michael Shepard
Produsent
Susie Belzberg
Produsent
Peter DeLuise
Produsent
Lori Loughlin
Produsent
Mike Rohl
Produsent
Cynthia Cohen
Produsent
Annet
John Sereda
Komponist
Charles Robichaud
Redigering
Michael Balfry
Cinematografi
Nicole Ratcliffe
Redigering
Luis Lam
Redigering
Michael Nemirsky
Produksjonsdesign
Tyler Walzak
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Serien går i feil retning, men fenger av og til

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Vi følger Elizabeth & Co videre i det som skjer i Hope Valley. Elizabeth har fått tid til å sørge over Jacks død og føder en sønn som blir oppkalt, ikke overraskende, etter hennes kjære avdøde mountie. Sesongen starter med en gruppe foreldreløse som kommer til bygda. De to som skal ta dem med videre på et nytt og bedre barnehjem blir mistenkliggjort, spesielt av sheriffen Bill. Hope Valley får også en etterlengtet telefon til både glede og besvær. Salongen i bygda blir satt til salg og den mystiske Lucas dukker opp i kjølevannet av salongsalget. Det blir også en kamp mellom Bill og Henry over hvem som skal få kjøpt salongen. Ikke overraskende kommer det en ny mountie til byen, Nathan, sammen med sin niese Allie som er vant til å flytte på seg fra by til by og fra skole til skole. Det tar ikke lenge før kampen om Elizabeths hjerte begynner og det er ikke bare en som kappes om den. Abigail forlater også Hope Valley for ta vare på moren sin som er syk et stykke unna. I kjølevannet av dette finner Jesse ut at det finnes olje i bygda, noe som vekker stor oppmerksomhet, samtidig som vi følger videre på den hemmelige romansen mellom Carson og Faith.

Budskapet i denne sesongen rakner en del og det er ikke rart når det mest kristne i serien har hengt på Abigalis og Pastor Franks skuldre. Og når de forlater serien så tar de dessverre med seg det lille åndelige serien har hatt å by på. Noen moralske smuler ligger igjen, men selv på det området skjer det en svekkelse. Sesongen har noen innslag, spesielt i begynnelsen om å ta vare på foreldreløse, som er en viktig moralsk gjerning ut fra Bibelen. Kanskje det mest åndelige vi får innblikk i er når Elizabeth bestemmer seg for å døpe lille Jack. Under dåpen får vi noen henvisninger til Jesus, i form av Kristus, men når dette tulles inn i barnedåp, noe jeg ikke selv står innenfor, så gir det ikke så mye mersmak på budskapsfronten. I juleepisoden får vi med oss en julesang på repeat der det synges om Jesus (Kristus). Ellers kan jeg ikke si at Gud overhodet blir nevnt i løpet av sesongen, med forbehold om at jeg kan ha oversett noe. Moralen holder seg allikevel gjennom sesongen og redder budskapet i serien.

Kvalitetsmessig rakner det noe her i forhold til de foregående sesongene. Ting forbedres ikke, det blir heller noe verre. Det virker som man har gått tom for idér og at de samme handlingene spilles om og om igjen i den samme lille bygda der man verken ser til jernbane eller tømmerhogst. Selv om handlingen ikke skjer om og om igjen i bokstavelig forstand så føles det sånn. Det at Jack og Abigail blir fraværende i serien merkes, Daniel Lissing som spilte Jack, av personlige årsaker, og Lori Loughlin som spiller Abigail, fikk sparken pga. en høyskoleskandale, men forhåpninger om å innta scenen ved en senere anledning. Man føler at alt må begynne på nytt, i hvert fall en del av serien.
Er man villig til å ta det som det kommer så kan man sikkert trives i serien og for noen kan det være greit å se videre, bare for se hva som skjer. Det gir jo serien en interessant grunn til også, en grunn som har skapt stor debatt bland fanklubben som går under kallenavnet ”Hearties”. Men dessverre er dette den dårligste sesongen så langt og det er nok ikke mye håp fra min side når det kommer til neste sesong. La oss håpe at Hope Valley fortsatt holder håpets fane oppe.
3.7 av 7 - -

Nesten en ny begynnelse

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Sesong 6 er nesten en ny start for serien når både Jack er borte og Abigail forsvinner etterhvert, samt to nye menn kommer inn til Hope Valley og får et godt øye for Elisabeth. Elisabeth selv går noe motvillig inn i å forestille seg ny romanse for hun har nok med lille Jack. Romansen mellom Jesse og Clara utvikler seg også, og Henry satser på nyfunnen olje. Det er altså en god del nytt å ta tak i, men serien i seg selv virker som å ha haltet litt på grunn av endringene. Kanskje det er normalt i serier som varer såpass lenge, men føler også det må røskes litt mer for å skape en mer interessant historie. Ja, vi kjenner igjen mye fra før, persongalleriet er stort sett den samme og det er stadige moralske leksjoner på lur. Synes likevel denne sesongen mangler høydepunkter, selv om den fortsatt er severdig.
5 av 7 - -
0.44 sekunder