Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (8.3)
Stream på

Når Hjertet Kaller - Sesong 3 (2016)

På grunn av seriens popularitet, så vil vi bare gi litt informasjon: Netflix fjernet seson 1-5 fra sin katalog i USA som tyder på at sesong 7 og 8 ikke kommer dit i nær framtid. Vi kan håpe at det ikke er slik. Om du ønsker å se fra Sesong 7 og videre, så er det en guide på hvor du kan få sett dem på hos hallmark. Dette inkluderer Amazon instant video, iTunes, vudu og Hallmark sin egen streaming. For å få tilgang fra Norge, så er det sannsynlig at du trenger en VPN. Sesong 8 fikk vi sett på frndlytv.com som var det billigste alternativet, sammen med VPN.
Livet er tilbake som normalt i Hope Valley, men ikke uten sine utfordringer. Lees bedrift blir sabotert mens Bill og Jack prøver å finne ut hvem det er. Samtidig holder Elisabeth og Jack tett kontakt med de nye nybyggerne og prøver å hjelpe dem med det de kan. Cody finner seg til rette hos Abigail, og Faith flytter til Hope Valley. Romansen mellom Lee og Rosemary utvikler seg, men ikke uten utfordringer.

Vurdering

5 av 2 stemmer

Fakta

7t
When Calls the Heart, When Calls the Heart - Season 3
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Cynthia Cohen
Manusforfatter
Richard Manning
Manusforfatter
Janette Oke
Forfatter
Derek Thompson
Manusforfatter
Paul Jackson
Manusforfatter
Robin Bernheim
Manusforfatter
Josef Anderson
Manusforfatter
Skuespillere
Lori Loughlin
Abigail Stanton
Daniel Lissing
Jack Thornton
Andrea Brooks
Faith Carter
Johannah Newmarch
Molly Sullivan
Gracyn Shinyei
Emily Montgomery
Loretta Walsh
Florence Blakeley
Kavan Smith
Leland Coulter
Erin Krakow
Elizabeth Thatcher
Martin Cummins
Henry Gowen
Produsenter
Mike Rohl
Sjefsprodusent
Cynthia Cohen
Produsent
Martin Wood
Produsent
Richard Manning
Produsent
Lori Loughlin
Produsent
Brian Bird
Produsent
Jimmy Townsend
Produsent
Greg Malcolm
Produsent
Annet
Charles Robichaud
Redigering
John Sereda
Komponist
Michael Balfry
Cinematografi
Nicole Ratcliffe
Redigering
Nick Richardson
Produksjonsdesign
Gordon Rempel
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Hope Valley fortsetter å holde sammen

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Sesong 3 fortsetter der sesong 2 slapp med den flaue og ganske usannsynlige situasjonen Jack havnet oppi da han hadde planlagt å fri, men der Charles kom i forkjøpet. En spennende slutt på sesong to. Sesong tre fører handlingen videre og vi får flere episoder med litt usikkerhet mellom Jack og Elizabeth, men der de vokser såpass godt sammen at de kan begynne å vise hverandre mer tillitt når de omgås andre mann/kvinnfolk uten at det vekker sjalusi eller harme. Videre blir vi bl.a. kjent med to foreldreløse, Cody og Becky som må bli tatt hånd om, og Pastor Frank Hogan blir innhentet av fortiden og Rosemary må prioritere og tenke over hva som er viktig her i livet.

Selv om noen av episodene er mer åndelig ladet enn andre så blir det ikke den veldig store forskjellen fra den foregående sesongen. Gud og troen blir ofte nevnt noe overfladisk, men av og til får det noe dypere og alvorligere preg men merkelig nok skjer det som regel når noe tragisk skjer eller store utfordringer står for døren. En av episodene har et fint budskap om tilgivelse, der Abigail blir oppfordret av Pastor Frank Hogan å tilgi Bill for ting som har gjort forholdet deres meget anstrengt. Teologisk så blir ikke alle replikker helt bibelske heller når man bl.a. blir oppfordret til å stole på hjertet sitt, og forandre livet til det bedre uten å hinte til en ny fødsel. En annen god ting som løfter sesong 3 litt på budskapsfronten er fokuset på å ta vare på de foreldreløse, og den kjærlighet og varme den setter preg av på sesongen.
Moralsk og verdimessig så går sesongen sin vante gang og bygda holder sammen i tykt og tynt, med noen skurker her og der. Det drøyer allikevel før vi får vite noe banebrytende i forholdet mellom Jack og Elizabeth, men kanskje det er greit innimellom å gå litt sakte fram, spesielt med de turbulensene som har vært mellom dem gjennom serien til nå.

Skuespillet fungerer greit synes jeg, men holder seg på ganske likt nivå som de foregående sesongene. Noen av episodene blir fort litt tidsfyll føler jeg og ting henger ikke helt sammen som en flytende kontinuitet. Det blir litt oppstykket og historien henger litt tynnere enn den har gjort før. På en måte så hales det ut, og man setter inn ting som man blir overrasket over at plutselig eksisterer, som for eksempel en gruve i full drift ganske i nærheten. Det dukker også stadig opp nye fjes og noen fjes fordufter. Selv om sesong tre innholder noen spennende historier og hjerterørende episoder så blir den overordnede ventingen fylt med kanskje litt unødvendige episoder. Spenning skal man ha, men ting blir litt klisjé og tynt til tider, men vi får satse på at neste sesong bringer noe nytt inn i varmen i Hope Valley.
4.7 av 7 - -

Romanser utvikler seg i Hope Valley

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

I sesong 3 er vi fullt og helt tilbake i Hope Valley med nye utfordringer og utfordrende hverdagsliv. Spesielt ligger fokuset på Rosemary og Leeland, men sakte og sikkert utvikler også Elisabeth og Jack sin relasjon. Det er noe veldig fint å se god gammeldags romantikk i serier nå til dags, noe denne serien gir mye av - både i vellykket og mindre vellykket form. Fortsatt ligger ærlighet og troskap høyt og våre helter er gode forbilder, kanskje spesielt for romanse søkende personer i dagens verden.

Det er såklart mye moralske spørsmål som dukker opp men også praktiske med tanke på hvordan takle barn, sorg, brudd, ulykker, gjenforeninger og mange andre ting man kan i løpet av et liv komme opp i. På denne måten så fenger serien godt og er veldig viktig i sine leksjoner. Kvaliteten er like høy som før men der sesong 2 gav mer variasjon er sesong 3 mindre preget av kontraster. Alt i alt, fortsat en god serie å følge.
5.3 av 7 - -
0.57 sekunder