Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Love Finds A Home (2009)

”Love Finds a Home” er den siste filmatiseringen av bøkene i ”Love Comes Softly” serien til Jeanette Oke, og handlingen tar av noen år etter den forrige filmen. Annie, venninnen til Belinda, er blitt gravid og bestemmer seg for å besøke Belinda før hun føder. Når hun er på besøk oppdager Belinda at hun muligens er syk, noe som medfører at hun må bli – og at hennes svigermor som er jordmor kommer på besøk og legger seg opp i hvordan Annie behandles. Belinda selv lengter etter å få et barn, når hennes adoptivdatter begynner å vokse opp og for øynene opp for Joshua. Når hun ikke ser ut til å kunne få baby, stresser det henne, og det hjelper ikke at jordmoroen legger seg opp i hennes ekspertiseområde som doktor. Belinda trenger styrke, visdom, og ikke minst tro for å komme gjennom de utfordringene hun går i møte.

Vurdering

4.5 av 2 stemmer

Fakta

1t 28min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Janette Oke
Forfatter
Donald Davenport
Manusforfatter
Skuespillere
Thomas Kopache
Pastor Davis
Sarah Jones
Belinda Simpson
Haylie Duff
Annie Nelson
Jordan Bridges
Lee Owens
Jeff Clarke
Timothy
Chad W. Smathers
Danny Travis
Patty Duke
Mary
Courtney Halverson
Lillian Owens
Produsenter
Larry Levinson
Sjefsprodusent
Robert Halmi Jr.
Sjefsprodusent
Kyle A. Clark
Produsent
Stephen Niver
Produsent
Annet
Stephen Graziano
Komponist
Dane Peterson
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

En grei avslutning på en god filmserie

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

…og slik fortsetter historien i den åttende og foreløpig siste filmen i ”Love Comes Softly” serien, Dr. Benlinda og hennes mann Lee Owens har slått seg til ro sammen med sin adoptivdatter Lillian. Belinda er opptatt med besøk av bestevenninnen Annie som er gravid, men som oppdager problemer underveis i graviditeten. Lee er opptatt med å lære opp den ny innflyttede Joshua i smedyrket som igjen har et kjærlig øye til Lillian.Det kristne budskapet holdes litt på sidelinjen også i denne filmen men blir stadig dratt fram i enten en enkel bønn eller en liten sitering fra ”Den gode boka”. Ellers er det også noe fokus på tilgivelse og forsoning. Hvis du forventer en åndelig opptur i serien så gir nok ikke denne deg noe mer enn en god, standard episode av en western film i en ellers god filmserie.Skuespillet er greit og historien fortsetter å være noe forutsigbar men god. Etter min mening en helt grei avslutning på en serie som nå har bestemt seg for å lage noen forgjengere til den aller første filmen i serien. Allikevel synes jeg det var greit å avslutte oppfølgerne i serien siden den ikke kom med stor mye nytt.
4 av 7 - -

En verdig avslutning til serien

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Som siste film i en koselig og noe alvorlig western-serie så er ”Love Finds a Home” en verdig avslutning, selv om både regissør og manusforfatter har blitt byttet ut. Det er samme stemning over hele filmen og vi møter igjen de samme hovedkarakterene fra forrige film, noe som er et gledelig gjensyn. Historien er ganske langsomt oppbyggende, og noe forutsigbar, men har med seg de elementene som gir den preget som har holdt alle filmene oppe. En varm historie om tro, kjærlighet, ydmykhet og stolthet.Temaet denne gangen er graviditet, men også hvordan man må ydmyke seg ovenfor de som har lengre erfaring enn deg og tørre å sette sin lit der den hører hjemme. Det er også fint å se at Gud ikke blir glemt i det hele, og er som en påminner hos menneskene – som gir håp og styrke når det trengs. Kvaliteten er bra, men med noen uheldige feilsteg innimellom.Det er verdt å få med seg hele serien fra begynnelsen til slutt, og det har vært en glede å følge historien helt fra Marty Claridge fant sin Clark Davis når hun dro mot vest, og fram til Lillian Owens noen generasjoner senere fant sin Joshua.
5 av 7 - -
0.46 sekunder