Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Love's Unfolding Dream (2007)

Belinda(Taylor-Compton), Missies(Cottrell) adoptivdatter, har lyst til å bli doktor, men til tross for hennes sterke vilje og dedikasjon så vil ikke Doktor Jackson(Pine) hjelpe henne. Han mener at kvinnen bør holde seg hjemme, noe også mannen som faller for Belinda, advokaten Drew(Levis), mener. Med tro og hardt arbeid vinner hun likevel hjertene til dem rundt seg, noe som kan gi henne mulighetene for å følge sine drømmer tilbake.

Vurdering

5.17 av 2 stemmer

Fakta

PG
1t 28min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Harvey Frost
Forfattere
Michael Landon Jr.
Manusforfatter
Janette Oke
Forfatter
Cindy Kelley
Manusforfatter
Skuespillere
Dale Midkiff
Dale Midkiff
Clark Davis
Erin Cottrell
Missie Tyler
Richard Herd
Windsor
John Prosky
George
Paul Ganus
Charles Kent
Victor Browne
Sheriff Zach Tyler
Samantha Smith
Marty Davis
Lori Rom
Sadie Kent
Scout Taylor-Compton
Belinda Tyler
Robert Pine
Dr. Micah Jackson
Produsenter
Robert Halmi Jr.
Sjefsprodusent
Michael Landon Jr.
Sjefsprodusent
Larry Levinson
Sjefsprodusent
Nick Lombardo
Sjefsprodusent
Michael Moran
Sjefsprodusent
H. Daniel Gross
Sjefsprodusent
Brian Gordon
Produsent
Erik Olson
Produsent
Annet
Brian Shanley
Cinematografi
Niko Vilaivongs
Produksjonsdesign
Stephen Graziano
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

En hjertevarmende fortsettelse

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er film nummer seks i den hjertevarmende familieserien som er basert på Janette Oke's annerkjente romanserie "Love Comes Softly"! Filmen fortsetter noen år senere enn den forrige sluttet og vi blir nok engang med på utfordringer, romantiske øyeblikk og livsavgjørende vendepunkter og man ser gjerne frem videre til neste del i filmserien!Filmen har et sterkt nestekjærlighetsbudskap og et budskap om å holde seg til det lave og ikke søke suksess eller storhet i denne verden, men først og fremst være til hjelp og trøst der det mest trenges, noe hovedpersonen Belinda erfarer iløpet av filmens gang.

Men, som i tidligere filmer i serien så tørr ikke filmen helt å opphøye Jesu navnet, men budskapet forblir bibelsk selvom histroien fort kan bli noe amerikanisert!Filmen holder kvalitetene oppe fra de forrige filmene, selvom jeg savner noe av de to første filmers glans, så gjør denne det allikevel helt greit, selvom skuespillet skrenter innimellom så tar filmen seg stadig opp og gir en øyeblikk der man kan lære, bli beriket og ta til seg av de hjertevarmende stundene som filmen gir.Dette er ikke den beste delen i serien, men heller ikke den dårligste, men gir en en godfølelse som er verdt å holde fast ved. De hjertevarme øyeblikkene gjør at en stadig må se opp for tårer som presser på bl.a. når den sjarmerende men sta Belinda tar sine valg, men utifra den visdom og lærdom som hun har fått av sine fosterforeldre om de viktigste ting i livet, nemlig å legge ting fremfor Gud og holde fast i troen og hjelpe de som lider nød og trenger en, skulle det nå være fattig eller rik.

Filmen kan være noe klisjé og forutsigbar, men når filmen er laget slik den er så kan man ikke noe mer enn å overse det og glede seg med hovedpersonene. Et fint stykke familiefilm fra en fin filmserie der det fortsatt gjenstår to oppfølgere, nemlig "Love Takes Wing" og "Love Finds Home"!
5 av 7 - -

Mer sjarm og kjærlighet

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Den sjette filmen i serien har funnet fram sjarmen igjen mye på grunn av den nå voksne adoptivdatteren til Missie, Belinda. Selv om hun kanskje ikke alltid er verdens flinkeste skuespiller så har hun sjarm i bøttevis og det er noe av det som gjør filmen. Det er nå også mer fokus på en historie uten western action slik som noen tidligere filmer i serien har prøvd seg litt på uten å lykkes altfor godt. Filmen er tilbake der det handlet om hjerter og avgjørelser på livet, og denne gangen å følge den drømmen som Gud har lagt og legger i hjertet. Altså kjærlighetens drømmer som åpner seg i livet. Budskapet er sånn sett bra og man legger vekt på det at det er viktig å be og å ta Gud med i avgjørelsene i livet. Selv om det å bryte fra det tradisjonelle og å følge sine drømmer er noe vi har sett før, så gjør ikke det noe når det kommer til denne filmen – kanskje fordi drømmen i Hollywood ikke så ofte er å hjelpe mennesker.Regien er blitt byttet igjen og selv om det ikke er Michael Landon Jr. så har han fått tilbake jobben med å skrive manus. Kanskje det er en av grunnene til at jeg synes at serien har kommet seg i denne filmen fra å ha slakket av litt, og jeg håper virkelig at neste film fortsetter trenden. Her knyttes flere historier sammen til en helhet, og dermed blir det spennende å følge med i tillegg til at historien er full av humor, sjarm, kjærlighet og dramatikk. Vi får også gjensyn med Missie, Zack, Clark og Marty som fortsetter å være de gode og gudfryktige personene vi har sett i de tidligere filmene. Serien får meg til å ville lese bøkene.
5.33 av 7 - -
0.37 sekunder