Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Love's Everlasting Courage (2011)

Det er tørke. Når Clark og Ellen Davis ikke greier å nedbetale på lånet sitt truer banken med å tvangsselge eiendommen deres. De får hjelp av foreldrene til Clark med å finne vann ved å grave brønner, men det tar tid og krefter. For å få endene til å møtes tar Ellen seg en jobb som syerske i byen, men hun blir utmattet og påtar seg skarlagensfeber.

Ødelagt av sorg etter Ellens død bestemmer Clark seg for å bli værende på eiedommen og landet som Ellen elsket, og ta vare på datteren deres. Sammen med foreldrene sine bygger Clark opp en ny begynnelse med mot og kjærlighet for å ikke miste sin aller største kjærlighet: kjærligheten til sin datter, Missy.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 28min
Love's Resounding Courage
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Bradford May
Forfattere
Kevin Bocarde
Manusforfatter
Skuespillere
Wes Brown
Clark
Julie Mond
Ellen
James Eckhouse
Mr. Harris
Courtney Marmo
Laura
Tyler Jacob Moore
Ben
Produsenter
Larry Levinson
Sjefsprodusent
Robert Halmi Jr.
Sjefsprodusent
H. Daniel Gross
Medprodusent
Randy Pope
Medprodusent
Lincoln Lageson
Produsent
Erik Heiberg
Produsent
Alan Moloney
Medprodusent
Mary Callery
Medprodusent
Annet
Maximo Munzi
Cinematografi
Scott H. Campbell
Produksjonsdesign
Brian Byrne
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Kjærlighet i krisetid

"Love’s everlasting courage" er andre del av forhistorien til "Love Comes Softly", og tar for seg historien til Clark Davis og datteren Missy, hvordan de mister kone og mor mens de kjemper mot tørketiden og betalingsfrister for nedbetaling av lån.Denne filmen i "Love" serien har mange fellestrekk med de foregående og andre lignede filmer. Typisk for sjangeren er en familie som kjemper mot tørke og/eller mot banken for å komme videre i livet – og det skjer her. Det som likevel inspirerer mest i særlig Love serien er at de tør å ta opp tema som død og sorg i tillegg, og behandle de på en god måte – her som en del av historien der historien ikke bare har en god slutt men heller slutter med en god begynnelse. Sorgperioden ved Ellens død kunne vart litt lenger for å få mer dybde i følelseslivet til familien, så det er deler av historien som virker litt for enkle.Filmen holder ellers god kvalitet slik som de forrige i serien og forteller drama med omhu og mening. Det er også gjort god jobb med å finne skuespillere til rette roller, og da imponerer særlig lille og sjarmerende Morgan Lily i rollen som Missy. Foreldrene til Clark er også noen definerende og bærende roller for filmen som setter noen gode eksempler til etterfølgelse.
5 av 7 - -
0.38 sekunder