Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Love Takes Wing (2009)

Belinda Simpson har nå blitt en doktor i en liten by i Missouri, hvor en ukjent sykdom sprer frykt og hat blant innbyggerne. En av dem tror at barna i et barnehjem har skylda og vil ha barnehjemmet stengt. Belinda kjemper med å finne årsaken til sykdommen, men også Guds plan med byen. Med god hjelp fra Lee Owens, byens kjekke håndverker, lærer hun å at hun kan stole på troen og kjærligheten og alt annet vil falle på plass.

Vurdering

4.34 av 2 stemmer

Fakta

1t 28min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Lou Diamond Phillips
Forfattere
Janette Oke
Forfatter
Rachel Stuhler
Manusforfatter
Skuespillere
Erin Cottrell
Missy Tyler
Cloris Leachman
Hattie Clarence
Lou Diamond Phillips
Ray Russell
Andy Scott Harris
Foreldreløs
Sarah Jones
Belinda Simpson
Haylie Duff
Annie Nelson
Jordan Bridges
Lee Owens
Annalise Basso
Lillian
John Bishop
John Pine
Patrick Duffy
Ordfører Evans
Produsenter
Michael Landon Jr.
Sjefsprodusent
H. Daniel Gross
Sjefsprodusent
Michael Moran
Sjefsprodusent
Kyle A. Clark
Produsent
Randy Pope
Sjefsprodusent
Stephen Niver
Produsent
Annet
Colleen Halsey
Redigering
Terry Plumeri
Komponist
Dane Peterson
Cinematografi
Carlos Lima
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Kjærlighet i koleraens tid

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Igjen får jeg følelsen av at boken har mer dybde og bredde i historien enn det filmen greier å formidle, uten at det gjør filmen dårlig. Som i de tidligere filmene i serien så har denne også høy kvalitet, og vi følger historien videre ut i slekta. Denne gangen har Missy’s adoptivdatter blitt lege, mistet sin kjære Drew og fått jobb i en liten by i Missouri der en ukjent sykdom har brøytet ut. Hun blir nødt til å kjempe mot savnet av sin avdøde ektemann, sykdommen i byen, overtroiske bygdefolk, for troen hun mistet og ikke minst å ikke falle for Lew.En ganske enkel historie som i sin enkelhet har noen brister, men som i sin helhet holder. Trosspørsmålet blir ikke berørt veldig mye men det dukker opp og er en slags kamp hos Belinda selv om hovedfokus ligger i dramaet rundt sykdommen og ikke minst kjærlighetshistorien. Her kunne historien blitt mer sterk, men når dessverre ikke helt opp, noe jeg tror boken gjør bedre. Belinda er elers blitt blond fra å være brunette, noe som er litt uheldig, men ellers har hun samme sjarm som i forrige film bortsett fra at hun er mindre glad og mer trist her.Kameramannen har bommet litt unødvendig på fokus noen ganger, men gjør som regel en god jobb. Linsevalget er likevel veldig begrenset og vi får ikke så mange bilder i vidvinkel, noe som fort kunnen gjort filmen bedre visuelt. Det er en del annet småplukk, men ikke noe som ødelegger veldig, og alt i alt en god fortsettelse i en fin serie.
4.67 av 7 - -

Epidemi med trussler

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Janette Oke’s hjertevarmende serie fortsetter i denne syvende delen der Belinda er ferdig utdannet doktor og forflytter seg til en liten by midt i Missouri sammen med sin studievenninne Annie. Hun får vite at en koleralignende epidemi har bryti ut i byen og all skyld legges på de hjemløse. Belinda har også mistet sin mann og vet ikke hvor hun skal vende seg når troen på Gud også har sviktet. Belinda må ty til hjelp der hun kan få det og kanskje det virker som om det heller ikke alltid er nok.”Love Takes Wing” fortsetter tre år senere og beveger oss på litt tynnere is når det kommer til det budskapsmessige. Moralen er veldig god, men det åndelige skranter selv om bibel og bibelvers nevnes. Jesus blir også fraværende i denne filmen og når Belinda begynner å få tilbake sin tro på Gud så blir vi ikke vitne til noen frelse i Jesu navn, men bare gjennom noen ”vise” og snille ord fra Hattie, en eldre arbeider på barnehjemmet, så tar hun noen skritt i tro for å be en bønn og dagen etter er alle mye friskere. Jeg vet ikke hvordan boken beskriver dette, men filmen synes jeg blir litt for amerikanisert i denne filmepisoden. Jeg har merket tendenser til dette i de foregående filmene også, men nå synes jeg at det rant litt over. Litt for klisjé!Filmen bærer på god bildekvalitet og godt skuespill. Historien kan være litt for forutsigbar og det plager meg litt at Scout Taylor-Compton som spilte Belinda i forrige film, er blitt byttet ut med Sarah Jones. Det er ikke første gang filmserien tyr til skuespillerbytter og det kan være litt forvirrende til tider hvis man skal se serien i sin helhet. Er man ikke for pirkete så skal nok denne delen også gå helt greit.Denne har mye av det de forrige filmene også har, som god moral, romantikk, barmhjertighet og en liten dose Bibel og Gudstro. Når dette er sagt så anbefaler jeg allikevel mest de to, tre første filmene. Etter det blir handlingsgangene ikke like originale lenger og man mister noe av forholdet til rollene som man hadde gjennom de første filmene. Er du godt i gang med serien så ta allikevel en titt på denne, selvom denne ikke er like tåredryppende som de foregående.
4 av 7 - -
0.49 sekunder