Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6.5)
Stream på

Charge Over You (2010)

Etter morens død sliter Sarah Goodall med å finne meningen med livet og hennes tro. Hun har brukt store deler av ungdomstiden sin på å finne en kur mot morens sykdom må hun kjempe med skyldfølesle som sender henne i en nedovergående spiral. Møtet med en mystiske og barske gutten Dane øker bare denne forvirringen. Hun var en gang en æresstudent, men nå begynner å hun å feile på alle prøvene og dermed også minke sjangsene for å få stipend for framtidige studier. Når en amerikansk utvekslingsstudent ankommer skolen, viser han ekstra interesse for Sarah og prøver å hjelpe henne å finne hva hun regnet som tapt.

Vurdering

6.3 av 1 stemme

Fakta

1t 24min
Land: Australia
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Regardt Steenekamp
Forfattere
Julia Matthews
Manusforfatter
Skuespillere
Aimee Whitman
Janet
Ray Croft
Sarahs Far
Gabriella Di Labio
Sarahs Mor
Jacqui Hall
Dr. Lillian Boyde
James E. Lee
Dane
Dominic Deutscher
Mike
Danya Cox
Sarah Goodall
Samantha Sword
Clare
Miriam Bell
Bianca
Produsenter
Regardt Steenekamp
Produsent
Julia Matthews
Produsent
Jack Steenekamp
Sjefsprodusent
George Salloum
Produsent
Mark Ramsey
Sjefsprodusent
Annet
Dan Shuker
Redigering
Dan Shuker
Komponist
Sarah Joan Allen
Produksjonsdesign
Richard Swayze
Redigering
Simon Smith
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Godt fortalt ungdomsthriller

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Denne filmen er en av de filmene som man vet ganske lite av før man skal begynne å se den og som sakte men sikkert bygger opp et plot man ikke vet helt hvor ender. Hele veien så har filmen kristne undertoner men faller aldri i den fellen å være overtydelig på sin misjon og pøver heller å bygge opp filmen ved hjelp av ting blir mer og mer skummelt og man får større å større klarhet i hva det handler om. Det som på overflaten ser ut til å være normale ungdomsproblemer viser seg til å kanskje han noen dypere og skumlere som skjuler seg bakenfor. Dette gjør det til en uvanlig kristen film som tør å gjøre ting annerledes og som greier å holde på spenningen(ved å vise framfor å fortelle), og det er noe jeg setter veldig pris på.

Grunnen til at denne filmen er som et friskt pust er kanskje at den kommer fra Australia og er dermed ikke så påvirket av hollywood preget kristenfilm. Samtidig til å ha et originalt plot så er denne filmen også utrolig vakkert filmet med godt skuespill og profesjonell følelse over det hele. Det at en film greier å koble sammen psykologien til ungdom, indre kamper, tro, overtro og innspill fra omverdenen til å bygge opp om plottet er inspirerende.
6.3 av 7 - -
0.54 sekunder