Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

A Gift of Miracles (2015)

En ung kvinne som snart er ferdig med sin utdannesle innen vitenskap mangler fantasi og stoler kun på det sine fem sanser kan vise til. Så finner hun en liste som moren har skrevet av gavebytter hun har gjort, som fører henne på en reise for å finne ut hvem disse vennene til moren var sammen med sin kjekke engelsklærer som prøver å lære henne å slippe seg litt mer løs. De drar ut for å løse myteriene som oppstår og for finne ut at det kanksje finnes ting som ikke kan forklares med vitenskap og logikk.

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 25min
Land: Canada
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Bart Fisher
Manusforfatter
Skuespillere
Rachel Boston
Darcy
Jill Teed
Molly
Veena Sood
Dr. Reed
Gwynyth Walsh
Elaine
Ecstasia Sanders
Mindy
Rita Moreno
Beverly
Sarah-Jane Redmond
Kathy
Andrew Airlie
Frank
Jesse Moss
Nathan
Celia Reid
Marianne
Produsenter
Rachel Boston
Medprodusent
Navid Soofi
Sjefsprodusent
Timothy O. Johnson
Sjefsprodusent
Oliver De Caigny
Produsent
Jean Abounader
Sjefsprodusent
Annet
Charles Robichaud
Redigering
Lawrence Shragge
Komponist
Harry Brar
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

En typisk god Hallmark drama

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

At en film inneholder ordet “Miracles” i tittelen betyr det ikke at den er kristen. Det hinter likevel om noe at filmen handler om noe overnaturlig, og når filmen kommer fra “Hallmark” så kan man være temmelig sikkert at det gjøres på en måte som er minst mulig støtende for flest mulig. Det betyr at “Gud” ikke blir direkte referert, og spesielt ikke Jesus - men det kunne like så godt være det.

Dette er i sann Hallmark stil en fin film med litt romantikk et par rørende scener. Hovedbudskapet er likevel det å gi opp litt av den logiske tankegangen og gi seg mer hen til troen på at det er noe mer og at universet rommer mer enn det man forventer. Det er også en mysterie film der hovedpersonen vil undersøke i fortiden til sin mor som døde når hun var veldig ung, som fører henne på en ferd som vil forandre hennes tanker om verden.

Jeg synes slike filmer fungerer bra som en fin søndagsfilm. Det blir en slags koselig underholdning som samtidig prøver å fortelle noe mer, men som er lett å se på uten veldig mange mangler.
3.7 av 7 - -
0.51 sekunder