Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

My Name is Sarah (2007)

Sarah er en ensom og dypt plaget kvinne. Når hun besøker et AA møte i håp om å treffe Charlie blir hun omfavnet av medlemmene som tror hun også er alkoholiker. Det blir vanskelig for henne å avsløre at hun ikke er det så hun spiller med. Hun møter Charlie og de begynne rå forelske seg i hverandre, men vil hennes hemelighet være nok til at hun mister ham? Er det andre ting som er en stopper for deres forhold?

Vurdering

3.3 av 1 stemme

Fakta

1t 38min
Land: Canada, USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Paul A. Kaufman
Forfattere
Julie Brazier
Manusforfatter
Skuespillere
Jennifer Beals
Sarah Winston
Kathryn Kirkpatrick
AA Møte taler
Eve Harlow
Lola
Ken Kramer
Leo
Steven Cree Molison
Hank
Sarah Edmondson
Olivia
Crystal Bublé
Darla
Nolan Gerard Funk
Kit
Peter Outerbridge
Charlie Manning
Produsenter
Norman Stephens
Produsent
Deboragh Gabler
Produsent
Randall H. Zalken
Medprodusent
Eileen Hoeter
Produsent
Stephen Hays
Sjefsprodusent
Tara Cowell-Plain
Produsent
Annet
Neil Grieve
Redigering
Marian Wihak
Produksjonsdesign
Robert Aschmann
Cinematografi
James McVay
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Lite tro, men samme verdier?

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

“My Name is Sarah” er en dramakomedie der Sarah, en ensom dame med OCD søker fellesskap i det hun tror er en bibelgruppe i nabo kirken men viser seg å være et AA møte. Hun blir nysgjerrig etter at hun ser Charlie, en mann hun er blir tiltrukket av, være en del av fellesskapet der. Alle antar hun også er alkoholist så hun spiller med og blir en del av miljøet, men hvordan skal hun avsløre sannheten til alle alkoholikere? Kan det bli noe av forholdet til Charlie?

Av en grunn annet enn tro har Sarah valgt å ikke ha sex før ekteskapet. Det faller ikke helt i smak hos Charlie og det fører også med seg noen flaue øyeblikk og tematikk som filmen ikke helt takler uten strev. Hennes valg er basert på tidligere feilede forhold hvor menn har vist seg å være dårlige, og i denne filmen går hun villig etter en mann som både er alkoholiker og som har et rykte(slik sønnen sier) og fort droppe damene i sitt liv. Sånn sett så er ikke filmen veldig god når den foreslår at det er en god ide. Det hjelper at Sarah viser tegn til å holde på sin overbevisning.

Altså er det kanskje fire hovedtemaer i filmen, nemlig vennskap, ensomhet, kyskhet og alkoholisme, hvor ingen er virkelig godt fremlagt men det er gode ting å hente fra alle. Troen finnes i AA hvor det best og Gud nevnes slik at bakgrunnen er ivaretatt men rollene viser ikke mye tegn til tro så det er ikke det store temaet. For meg skuffer det litt siden de godt kunne hintet til tro hos noen hovedpersoner men en tv film fra Lifetime prøver å fange bredt. Som en TV film så er det heller ikke jobbet alt for mye med å virkelig gå dypt inn i temaene selv om de belyses noe.

Helt grei film som skuffer der den burde lyse klarest.
3.3 av 7 - -
0.39 sekunder