Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Echoes of Innocence (2005)

Det har gått fem år siden Sarahs(Simmonds) soul mate Christopher(Linley) på mystisk vis forsvant fra ungdomsskolen. Siden det har de himmelske visjoner og stemmer hun opplever økt betraktelig, noe som gjør henne til et utkast på skolen.

Videregående skolens journalist reporter Dave(McDorman)er hemmelig forelsket i Sarah og fastslått på å forstå hennes fasinasjon av den kanoniserte jomfruen Joan of Arc. Ettersom Sarahs tro på Dave vokser, leder hun ham bort til et forlatt kapell i skogen hvor hun åpenbarer naturen i hennes åndelige opplevelser. I mellomtiden ønsker den mørke rebellen Alec(Vodvarka) å ha Sarah for seg selv, der han tar hennes jomfrudom som en prisvinnende erobrings mulighet. Sarah finner seg snart fanget mellom minnene fra hennes første kjærlighet og kreftene som prøver å utfordre løftet som hun engang gav... og som muligens prøver å ta det fra henne med makt.

Vurdering

4.33 av 1 stemme

Fakta

13
1t 57min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Nathan Todd Sims
Forfattere
Nathan Todd Sims
Manusforfatter
Skuespillere
Benjamin Dane
Connely
Sara Simmonds
Sarah
Scottie Wilison
Bestemor
Julie Rankin
Katy
Jake McDorman
Dave
Natalie Jones
Beth
Matt Vodvarka
Alec
Cody Linley
Christopher
Nadir Akram
Robert
Rolanda Brigham
Kinion
Produsenter
Nathan Todd Sims
Produsent
Clayton Coblentz
Produsent
J. Gordon Rhodes
Medprodusent
Gina Sims
Medprodusent
Matthew Tibbitts
Medprodusent
Annet
Brad Sayles
Komponist
James Reid
Cinematografi
Martin Sprit
Redigering
John Frick
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Mystisk romantikk

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En interessant film om ei ung jente som legger et løfte for sin barndomskjæreste om å holde seg som jomfru til den dagen de skal gifte seg med hverandre, noe som skulle skje på 18års dagen hennes. Men hva skjer når barndomskjæresten forsvinner under mystiske omstendigheter og når hun bare mottar noen få brev før hun ikke hører mer fra ham. Fem år kan virke lenge, men et løfte er et løfte.Filmen har et budskap om renhet, om det å holde seg som jomfru til den dagen man gifter seg. Bortsett fra dette så blir det kristne budskapet i filmen noe diffust og mystisk, noe som allikevel gir filmen et interessant preg. Filmen bærer på et katolsk preg og blir noe svekket av det. Hovedpersonen har sine vanskeligheter og tøffe perioder men har et tilfluktsted der hun kan holde seg til Gud og legge alt fremfor Ham. Allikevel så kan det vekkes tanker om hovedpersonen virkelig er en sann kristen, men det får hver enkelt seer avgjøre.”Echoes of Innocence” bærer på en fin story og stort sett godt skuespill gjennom del hele. Filmen kan bli noe langtekkelig til tider, men storyen holder en oppegående og man ønsker å se hva som skjer helt til siste slutt.Det finns ikke så veldig mange romantiske thrillere der ute, spesielt ikke av den kristne sorten, men her får vi en med et viktig moralsk budskap til den tid vi lever i. Filmen mangler allikevel Jesus fokuset som burde hatt noe hold i en kristen film, men utenom dette leverer skaperne av denne et godt og noe mystifistisk produkt. Filmen ble en vinner av flere festivalpriser.
4.33 av 7 - -
0.29 sekunder