Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (7.0)
Stream på

Secrets in the Snow (2012)

En gruppe på 6 studenter blir værende igjen på skolen etter at en snøstorm intreffer og det blir for farlig å gå ut. Sammen åpner de seg sakte opp for hverandre og vennskapsbånd dannes når de deler sine hemmeligheter.

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 30min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Brittany Goodwin
Forfattere
Brittany Goodwin
Manusforfatter
Skuespillere
Karen Boles
Cynthia Burgess
Aaron Michael Johnson
Brant Journigan
Greg Wait
Chad Thompson
Elizabeth Potthast
Lynn Bolton
Ashley Murray
Anthony Goodwin
Katie McCaffrey
Camille Sanders
Vincent Seidle
Grayson Thompson
Hollie Bahar
MaryJake Harper
Todd Davis
Medlem av kirken
Frances Mitchell
Bibliotekar
Produsenter
Brittany Goodwin
Medprodusent
Gil Johnson
Sjefsprodusent
Aaron Michael Johnson
Medprodusent
Justen Overlander
Medprodusent
Martin Peter Murray
Medprodusent
Natalya Hill
Sjefsprodusent
Ryan Tibbs
Medprodusent
Flora Cyrus
Medprodusent
Miranda Dixon
Sjefsprodusent
John Goodwin
Medprodusent
Annet
Josh Schmitt
Cinematografi
Tripp Green
Cinematografi
Ricky Valadez
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Delte hemmeligheter og nye vennskap

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dette er en ganske typisk kristen film med lavt budsjett som tar i bruk den nye teknologien som moderne speilrefleks kameraer tillater, og ved hjelp av kickstarter er blitt virkeliggjort bedre enn det opprinnelig var sjangs for. Det merkes veldig tidlig at det mangler på manussiden samt at skuespillet er skranter en del, men som en film som handler om ungdommer som kommer sammen og er nødt til å snakke sammen om ting så trengs det også en voksende dynamikk. Heldigvis holder filmen på det punktet og selv om dialogen noen ganger er svar så er det nok progresjon og interesse til å følge med hvor samtalen tar denne gjengen videre. Hvilke hemmeligheter skjuler hver av dem? Hvorfor er akkurat de igjen på skolen?

Manglende budsjett og enkle filmatiske grep gjør at det ikke er en veldig overbevisende vinterstorm. Skuespillerne er ikke veldig erfarne og det kommer også tydelig fram selv om noen prestasjoner er bedre enn andre. Mye her er nok regissørens feil, men når det slippes løs og folk blir varme i trøya så vokser det også fram en sjarm.

En av studentene er kristen og det kommer fram ved at han tilbyr å be for læreren. Videre så har han noen gode holdepunkter på lager som han deler og til sist inviterer sine nye venner til julegudstjenesten i kirken. Så dette er ikke en veldig påprakkende kristenfilm, men en ganske subtil tilnærming som ikke glemmer sin sjangertilhørighet.
3.7 av 7 - -
0.36 sekunder