Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

1500 Steps (2014)

Jonas 'Jobe' O'Brien sliter med en alkoholisert far hjemme, og som ny elev på skolen blir han også offer for mobbing. Det viser seg at han har et stort talent for løping, noe mobberne ikke setter så stor pris på men som Jonas likevel velger å satse på.

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 28min
Land: Australia
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Michael Wray
Manusforfatter
Maurine Gibbons
Manusforfatter
Skuespillere
Colin Defries
Principal Benjamin Rigg
Richard Carwin
Tony Walker
Keith Thomas
Harry White
Dave Proust
Neil O'Brien
Adam Dear
Samuel Mcloughlin
Lianne Mackessy
Rebecca Dundas
Jack Matthews
Damon Dundas
Laura Jane Benson
Grace Glorious
Alex Fechine
Jonas 'Jobe' O'Brien
Rupa Poria
Ibrahim Dib
Produsenter
Josh Reid
Sjefsprodusent
Maurine Gibbons
Sjefsprodusent
Peter Cameron
Produsent
Annet
Daniel Karjadi
Redigering
Daniel Kajardi
Redigering
Daniel Karjadi
Cinematografi
Daniel Kajardi
Cinematografi
Ben Raglione
Cinematografi
Jared Haschek
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Løpet som gir mening

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det handler om å heve seg over den motgang man møter både hjemme og på skolen. Det handler om å tørre å satse på noe man har potensiale til å bli god på. Det handler om å løpe løpet med seierskransen for øye. Kanskje er det livet som er løpet, og kanskje er seierskransen det å velge rett i livet og finne troen.

“1500 Steps” er på mange måter en veldig bra film, men kunne vært så mye bedre. Manus virker ikke godt nok behandlet med en del fylldialog og scener som er lenger enn nødvendig fordi det ikke er god nok kontroll på klipping og planlegging. Det aller største irritasjonsmomentet er kanskje musikken som stort sett er enkel musikk som fort blir repetativ. Føler også at en del av persongalleriet også er noe typisk og a4 for situasjonene. Mobberne er mobbere i alt. Alkoholikeren er alkoholiker i alt. Dette til tross, denne har potensiale og en handling som bygger sakte men sikkert opp til noe severdig.

Jeg var spent på rollen til noen av sidekarakterene i filmen, men de ble dessverre værende på sidelinjen hele veien. Det er kanskje litt ekstra dumt siden personen filmen blir introdusert med, den døve Samuel, er den som introduseres med en bibel i hånda. Det at det ikke gis mere tid til å bygge opp relasjoner mellom han og andre hovedpersonene gjør at når det først skjer noe mellom dem at det blir litt rar stemning.

Det er ellers inspirerende å se kristen film fra Australia, at det også der gryr en filmindustri med gode kristne verdier i bunn.
3.7 av 7 - -
0.59 sekunder