Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Checkmate (2010)

Vinn en kamp, vinn din framtid. Denne muligheten blir gitt til Aaron Carlson når hans drøm om å studere jus blir blassere og blassere. Han har ikke karakterene på skolen, har ikke pengene og han kjenner ikke de riktige personene. En respektert dommer blir likevel positivt overrasket av hans prøve rettsak på skolen, og han gir Aaron en mulighet til å oppnå noe ekstraordinært - å vinne en sjakk turnering. Vinne en kamp, vinne sin framtid.

Vurdering

2.3 av 1 stemme

Fakta

2t 1min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Arvin N. Berner
Forfattere
Arvin N. Berner
Manusforfatter
Baurzhan Dosmagambetov
Manusforfatter
Skuespillere
Zachary Wood Barnes
Aaron Carlson
Robin Bjerke
Cindy Carlson
Amelia Varni
Sarah Williams
William E. Powers
Brian Schantz
Frank Engels
Edgar Guevara
Craig Mendelsson
Scott Harless
Ben Sanquizon
Dan Bailey
Rektor Flingle
Produsenter
Arvin N. Berner
Produsent
Joey Huestis
Medprodusent
Paul Johnson
Medprodusent
Eric Raingruber
Medprodusent
Sean A. Stencil
Medprodusent
Annet
Arvin N. Berner
Redigering
Arvin N. Berner
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Sjakkfilm som prøver seg men uten hell

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Aaron gir alt han kan for å spille sjakk dersom det er det som gjør at han kommer inn på den skolen han ønsker slik at han kan følge drømmen om å bli advokat. Det viser seg at han fort blir en dugendes sjakkspiller, men er det nok til å vinne en turnering? Er det nok til å komme inn på skolen han ønsker? Er det nok til å vinne oppmerksomheten til sin far?

En sjakkfilm laget av noen som ikke helt forstår seg på sjakk(virker det som) er egentlig ganske flaut, men så trenger man heller ikke gå så dypt inn i sjakkens verden for å lage film om det selv om det er å foretrekke. Det er uansett klart ganske tidlig at det er en amatørfilm, og så skal jo filmen handle om noe mer enn bare sjakk.

Det er for all del et greit forsøk på å fortelle en noe utenkelig og på mange måter likevel banalt enkel historie, men noe særlig engasjert blir man ikke selv om det også forsøkes med litt humor.
2.3 av 7 - -
0.36 sekunder