Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

My Refuge (2013)

En atombombe går av i New York, og vi følger en gruppe familier i en småby i Arizona hvordan de takler problemene rundt hendelsen. Uten å vite hva som kommer til å skje framover takler de omstendighetene på mange forskjellige måter.

Vurdering

2.3 av 1 stemme

Fakta

1t 20min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Jeff Morrison
Forfattere
Jeff Morrison
Manusforfatter
Skuespillere
Julie Clark
Jewel Davidson
Claire Hastings
Claire Carson
Camille Hastings
Carmen Davidson
Clarence Harden
Zee Myers
Sarah Fleming
Sarah Morris
Michaila Clark
Kyra Harrison
Randy Clark
Randal Davidson
Dave Hastings
Dave Carson
Donna Kafer
Sharon Dalva
Todd Porter
Andrew Dunne
Produsenter
Jeff Morrison
producer
Julie Clark
producer
Annet
Jeff Morrison
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Hverdagsproblemer i krisetid

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Filmen er ingeting som coveret.

Vi følger en gruppe familier etter at en atombombe eksploderer i New York. Noen skal skilles, andre skal gifte seg, noen har mistet faren sin, andre forsøker selvmord, noen har funnet ut at de er gravide, mens andre slutter i jobben sin for å skrive bok. Altså, mange kompliserte tema, og allerede i åpningsminuttene av filmen vet man at den ikke greier å levere på noe. Dette er en amatørfilm av veldig dårlig kvalitet som har greid å engasjere en gruppe mennesker i en film som har et ganske dårlig skrevet manus. Skal man først ha et avansert manus så må man nesten vite at man kan følge opp, og en slik selvforståelse har ikke de som laget denne filmen hatt.

Det vi får innblikk i er egentlig hverdanslige problemer i familier som krangler om små og store ting der bomben i storbyen bare blir et bakteppe som vi vet har skjedd men som egentlig ikke betyr så mye i det store og det hele. Det er også konstant en kristen sang i bakgrunnen, som ikke passer inn men som er der fordi det er en kristen film. Og ja, det er en kristen film, det er preking fra små og store, fra kirke og i hjemmet for folk må trøstet og folk må vendes om til tro, men når man ikke greier å være investert i karakterene så spiller det ikke så stor rolle hva som blir sagt.
2.3 av 7 - -
0.34 sekunder