Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Home Beyond the Sun (2004)

Lille Chu Lee(Sayers) mister sin mor da hun blir brutalt drept av politi i Kina pga. sin åpne kristne tro. Chu Lee vokser opp sammens med mange andre jenter på et barnehjem i Kina hvor hun tilbringer sin barndom i flere år før hun møter Jenna(Ade) og det er ingen tilfeldighet at hun møter den 22 år gamle lærerinnen fra USA.

Vurdering

4.67 av 1 stemme

Fakta

1t 34min
Land: Canada
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Colin Chilvers
Forfattere
John Patus
Manusforfatter
Skuespillere
Von Flores
Oberst Khan
Melyssa Ade
Jenna
Mung-Ling Tsui
Mei Ming
Molly Sayers
Chu Lee
Dana Ishiura
Ehr Neung
Stan Coles
Pastor Dan
Produsenter
Byron Jones
Produsent
Steve Hutchings
Produsent
Colin Chilvers
Produsent
Samuel C. Jephcott
Medprodusent
Annet
Steve Hutchings
Redigering
Perci Young
Cinematografi
Eric Robertson
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

En historie om det som nesten er umulig

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det som gjør denne filmen ekstraordinær er at den er basert på en sann historie, den tar for seg historien om lille Chu Lee som mister sin mor da hun blir brutalt drept av politi i Kinga pga. sin åpne kristne tro. Filmen starter ganske svakt og kan bli litt kjedelig i lengden, men utover i filmen så blir det mer å sette seg inn i helt til filmen når en overraskende og hjertevarmende slutt.Kvalitetsmessig er ikke dette det aller beste blandt kristen film men med grei bildekvalitet, selvom det virker mer amatørmessig hjemmevideo kvalitet så funker det helt greit, og noe vaklende og dårlig skuespill, så blir dette allikevel en helt grei kristen film for den som ikke tar slike ting så nøye og en film som egentlig kan anbefales for hele familien.

Noen kjennetegn på filmen er det å stole fullt ut på Gud og det å kunne be til Ham, og det å lengte etter å se Guds vilje skje. Filmen passer spesielt for dem som ønsker å vite mer om hvordan det kan være å være kristen i Kina og hvilke konsekvenser det kan ha. Filmen gir også et eksempel på en type forfølgelse man kan møte som kristen i Kina.
4.67 av 7 - -
0.36 sekunder