Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Bambus om vinteren (1991)

Hun(Kwok) var akkurat kommet tilbake fra universitetet og ventet på å få arbeid. Kort tid i forveien hadde hun vært vitne til tragedien på Den himmelske freds plass sommeren 1989. Soldater hadde der drept hundrevis av studenter som demonstrerte for demokratiske reformer i Kina.

En kristen predikant(Chan) kommer til landsbyen hennes. Hun lytter, kjenner en økende uro inne i seg...og stilles på valg. Dersom hun velger å følge Jesus, kan det få katastrofale følger for henne.

Vurdering

4.67 av 1 stemme

Fakta

14
57min
Bamboo in Winter
Land: Kina, USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Bill Myers
Manusforfatter
Skuespillere
Crystal Kwok
Choi
Joe Wong
Pastor
Mary Walter
Bestemor
Sai-Kit Yung
Cadre
Dennis Chan
Predikanten
Roy Chiao
Far
Produsenter
Heinz Fussle
Heinz Fussle
Produsent
Annet
Heinz Fussle
Heinz Fussle
Redigering
Tom Howard
Komponist
John McCallum
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Forfølgelse i Kina

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"Bambus om vinteren" er en film fra Åpne dører som i dette tilfellet beskriver noe av forfølgelsene i Kina om hvor hardt det kan være å være kristen der. Selvom filmen er preget av dårlig bildekvalitet så er det et ganske så greit skuespill og et viktig budskap som er med å trekker filmen opp.Filmen handler om å søke og finne, om å innse at det materialistiske og jordiske ikke kan tilfredstille hjertets indre lengsel etter noe større og mektigere, men at det kun er Gud som er istand til det. Den handler også om å alri miste eller oppgi sin tro uansett hva som måtte komme. Filmen kommer også med gode poenger, f.eks. om hvordan Bambus planten kan relateres til vårt kristenliv.Dette er en prisbelønnet film om faktiske forhold i Kina, med et viktig budskap for oss som befinner oss i den vestlige delen av verden. Så vær gjerne med å støtt Åpne dører, ved å kjøpe deg et eksemplar!
4.67 av 7 - -
0.28 sekunder