Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Current (2014)

Jake elsker å bo i Chicago, men når byvolden treffer litt for nærme hjemmet hans ved at han blir vitne til et ran bestemmer foreldrene at de skal kjøpe og flytte til en campingplass i Minnesota. Jake hater å bo der og gjøre sine oppgaver, fram til han møter Peter som er gutten fra andre siden av elva. De to blir fort venner og har det mye morro sammen hele sommeren. I en samtale deler Peter sin kristne tro med Jake og Jake tar i bruk hans nye tro til å hjelpe seg og andre gjennom en tragedie.

Vurdering

4.7 av 1 stemme

Fakta

1t 25min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Nikita Zubarev
Forfattere
Scott A. Peterson
Manusforfatter
Skuespillere
Chari Eckmann
Grandma Larson
William Studer
Chaplain Christopherson
Jana K. Lensing
Holly Larson
David Daniel Harper
Mark Larson
Dariush Moslemi
Brian Owens
Blade Yocum
Peter Owens
B. Bradenton Harper
Jake Larson
Jade Cook
Paige
Allen Fredrick Voigt
Adult Jake
Chaos Bebault
Troy
Produsenter
Scott A. Peterson
Sjefsprodusent
Diane L. Peterson
Sjefsprodusent
Annet
Briana Rose Lee
Produksjonsdesign
Jeremy Wanek
Redigering
Ben Enke
Cinematografi
Ryan Leach
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Når troen begynner å forme karakter

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

“The Current” er en fin film om å finne nytt vennskap og tilpasse seg et nytt sted og nytt miljø med nye mennesker når alt man skulle ønske i begynnelsen av ungdomsårene ikke går som man skulle ønske. Det er en tid der man begynner å oppdage troen og meningen med noe av de viktigste tingene i livet, slik som døden, himmelen og alt slikt.

Jake og Peter blir fort gode venner, og gode venner gjør både bøllestreker sammen men snakker også om de dypere tingene, og her deles også troen som igjen virker i hjertet til en noe rotløs ungdom. Det er på mange måter en flott ungdomsfilm om å finne faste holdepunkter i livet og å la disse prege livet framover. Det er ingen uptreget handlingsforløp i filmen, annet enn mennesker som reagerer og lærer av livet, men det er en fin fortelling om oppvekst som har noe å fortelle enhver med sine opp og nedturer.

Heldigvis så har filmskaperne greid å fått tak i noen gode skuespillere på de yngre som bærer filmen og også de voksne, samtidig som at de har greid å skape en fin stemning med lys og kamerabruk. De greier også å få inn dette med tro på en fin måte som viser noe av troens karakter og hva den gjør med oss, spesielt med tanke på oppveksten.
4.7 av 7 - -
0.45 sekunder