Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (7.4)
Stream på

Backroads and Lilies (2013)

En arragant ung dame, Alza Bennet, strander med bilen sin på vei til sine foreldre for påsken. Hun blir nødt til å finne alternativ transport, og den eneste personen hun greier å finne er den gretne bonden Lincoln som hun greier å overbevise å kjøre henne dit hun skal. Sammen møter de veiens utfordringer, men også kanskje den største utfordringen av dem alle - hverandre.

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 37min
Pieces of Easter
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Jefferson Moore
Manusforfatter
Skuespillere
Jefferson Moore
Lincoln James
Tom Luce
Detective
Pattie Crawford
Phylicia Reese
Paul Kerr
Lloyd
Matt Wallace
Woodsman
Tina Jo Wallace
Postal Worker Katherine
Keith McGill
Willis Reese
Christina Karis
Alza Reese Bennett
Nakia Barney
Kelly Reese
Produsenter
Annet
Pate Walters
Redigering
BJ Davis
Komponist
Kevin Crisp
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Varm og småmorsom film om en utenkelig relasjon

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det er en merkelig varme i filmene til Jefferson Moore, for i all sin enkelhet så greier de å bringe opp en tilknytning og berøre deg selv om kvaliteten av filmen ikke er så veldig bra. Den trenger liksom ikke være det, annet enn valget av skuespillerene som bærer filmen da selvsagt.

Denne filmen er småmorsom så langt en film kan gjøres morsom på lavt budsjett om to personer som ikke kommer så godt overens på en roadtrip. Filmen er hverken veldig dyp eller veldig spennede, men av en eller av grunn så fungerer den greit som underholdning og kanskje en aldri så liten godbit å se i påsken. Av en eller annen grunn så grier relasjonen mellom de to hovedpersonen å utvikle seg bare ved at de åpner seg opp til hverandre.

“Backroads and Lilies” er ikke den filmen som er av høyest kvalitet, og heller ikke fullpakket med masse dyp budskap. Det er mer en film som prøver å få inn litt hverdagslig varme, humor og så en liten dæsj med budskap på toppen.
3.7 av 7 - -
0.35 sekunder