Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb
Stream på

Clancy (2009)

For å unslippe barnevernet, slik at hun ikke blir tatt fra sin narkotika avhengige og dårlige mor(Vickers), rømmer Clancy(Fougnie) hjemmefra. Hun har sterk tro på Jesus og tar med troen ut i gatene, der hun møter hjemløse Nick(Moore). Nick blir bedt å ta vare på jenta når han kontakter plotiet for å være en del av det politiske spillet til den korrupte ordføreren.

Sammen må Nick og Clancy rømme fra byen på grunn av noen kriminelle, og når planen til ordføreren tar også et uønsket vending - må de rømme fra andre enn typiske kriminelle, og de knytter et vennskap på deres felles reise.

Vurdering

4.17 av 2 stemmer

Fakta

1t 59min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Jefferson Moore
Manusforfatter
Skuespillere
Jefferson Moore
Nick Best
Tom Luce
Chief Thomas Payne
Paul Kerr
TV Reporter
Matt Wallace
Sosialarbeider
Melissa Combs
Mrs. Dabney
Pattie Crawford
Sosialarbeider
Stella Davis
Tattletale Girl
Tim Kelty
Spur
Sherry Anne Lints
Ankerkvinne
Produsenter
Jefferson Moore
Sjefsprodusent
Annet
Pate Walters
Redigering
BJ Davis
Komponist
Gary Leo Miller
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Desverre noe fattigslig laget

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Christina Dawn Fougine debuterer i rollen som Clancy Miller, ei jente som tar et avbrekk fra sin narkotikalidende mor for dermed å håpe på at hun blir bedre gjennom behandlingen som hun trenger. Dette blir en livsforvandlende avgjørelse og reise for henne og ikke bare for henne men for en knust uteligger med en vond fortid fra spesialstyrkene.Filmen presenterer et ganske barnslig evangelium, som egentlig er helt ok siden det er et barn som viser og forteller om sin tro, men det hele mister troverdigheten sin midt i et dessverre dårlig skuespill av debutanten som til tider kan virke som om hun leser fra manuset.

Begynnelsen av filmen kunne love et glimt av håp, men etter hvert så skjønner man at dette ikke vil fungere helt som det burde. Jefferson Moore gjør allikevel en dugbar og reddendes innsats i rollen sin som den uteliggende Nick Best. Det blir allikevel litt store kontraster mellom disse to rollefigurene og filmen mister dessverre mye av det den kunne ha vært.Innimellom mister det filmtekniske også sitt særpreg. Med sin gode bildekvalitet kunne man ha gjort mer ut av denne, og når denne varer i 2 timer så begynner man å kjede seg litt mot slutten.

Kanskje filmen ville passet mer for barn enn voksne. Ikke den beste filmen laget av Jefferson Moore!
3.33 av 7 - -

Evangeliet, simpelt, i en fin story

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Jefferson Moore, som tidligere har laget ”The Perfect Stranger” og ”Another Perfect Stranger”, hadde hatt ”Clancy” i tankene lenge og ville lage en film som presenterte evangeliet enkelt og rett fram – og det har han fått til ved hjelp av barnetroen til Clancy, uten at det blir veldig påtrengt eller at veldig mye av historien handler om akkurat det. Med god erfaring fra film i bakhånd, så kan Jefferson Moore det å lage film og hvordan man forteller en historie.”Clancy” er en ganske lang film, men siden historien har sin sjarm så er det spennende å se på hele veien etter hvert som historien og vennskapen utvikler seg. Skuespillet er som regel solid, men det merkes at Christina Dawn Fougnie som spiller Clancy er uerfaren og fremfører replikkene sine ganske statisk men likevel med sjarm – og på en måte så bærer hun filmen.Det er en veldig fin fortelling vi får være vitne til, i en film som gir evangeliet en vakker innpakning i en historie om en liten jente som ikke har det så bra hjemme, men som finner sitt beste vennskap i en uteligger.
5 av 7 - -
0.34 sekunder