Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Potential Inside (2010)

Etter en tragisk bilulykke får veteransyklisten Chris Carmik muligheten han ikke ønsker, nemlig å trene opp en ung lovende amatørsyklist. Opptatt med å bekjempe sine egne indre demoner går han motvillig med på å trene opp Jake, amatørsyklisten, til å møte sykkelverdenen med dens utfordringer. Med alle mulige metoder setter han i gang med treningen av Jake, men det er ikke alltid lett og han blir nødt til å finne det som gjør folk til mestere, nemlig potensialet på innsiden.

Vurdering

3.3 av 1 stemme

Fakta

1t 36min
Max VO2
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Scotty Curlee
Manusforfatter
Martin Montgomery
Manusforfatter
Skuespillere
Jeremiah Bishop
Seg selv
Michael Cuddire
Jake
Ransford Doherty
Xavier
Produsenter
Bobby Downes
Bobby Downes
Produsent
Scotty Curlee
Sjefsprodusent
Marc A. Hutchins
Produsent
Tessa Sturgill
Produsent
Annet
James Burgess
Cinematografi
Won Novalis
Redigering
Jim Daneker
Komponist
Jamie Nabers
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Om å finne veien ut av tragedie

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

The Potential Inside har en ganske typisk historie om en mann som sliter profesjonelt og personlig etter en tragedie og er nødt til å finne tilbake til livet igjen. Han har en noen kristne i familien som prøver å hjelpe ham og dette er da historien om veien det tar å komme seg fra bunn og lære av de rundt deg.

Dessverre er filmen dårlig filmet der feil ting er i fokus i store delen av filmen sammen med dårlig lyssetting og snitt. Alt dette får hele filmen ut av fokus fordi man irriterer seg over dette framfor å få med seg hva filmen prøver å formidle. Det er i tillegg mye upersonlige sykkelscener som ikke greies å gjøres vedlig spennende eller som noe annet enn mellomsekvenser for å vise litt av sporten.

Ikke alt er helt ille likevel. Filmen har litt varme å formidle og noen fine bondingsøyeblikk samt et godt budskap i bunn, men totalt sett en ganske kjedelig film på det jevne.
3.3 av 7 - -
0.39 sekunder