Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

A Cowgirl’s Story (2017)

Syttenåringen Dusty Rhodes (Bailee Madison) flytter for å bo med sin bestefar (Pat Boone) fordi begge foreldrene er i hæren og skal være med å krige i Afghanistan. Dusty begynner på en ny skole hvor hun får seg nye venner. Disse inkluderer Savanah (Chloe Lukasiak), en jente som har en far som døde i krigen. Dusty overtaler sine venner om å bli med på et hesteridning gruppe som lar dem vise seg fram på rodeoer og parader. Dusty får nye utfordringer når det viser seg at morens helikopter styrter og faren er nødt til å forlate henne for å gå inn i krigen.

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 38min
American Cowgirl
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Timothy Armstrong
Forfattere
Timothy Armstrong
Manusforfatter
Skuespillere
Bailee Madison
Dusty Rhodes
Pat Boone
Grandpa
Chloe Lukasiak
Savannah Stocker
Aidan Alexander
Trevor
Froy Gutierrez
Jason
Produsenter
Bailee Madison
Produsent
Timothy Armstrong
Sjefsprodusent
Carlos DeMattos
Produsent
Celeste Armstrong
Sjefsprodusent
Judy Belshe-Toernblom
Medprodusent
Starla Christian
Sjefsprodusent
Marcos M. De Mattos
Produsent
Ralph McCloud
Sjefsprodusent
Derrick Strickland
Sjefsprodusent
Annet
Lawrence Kim
Produksjonsdesign
Matthias Saunders
Cinematografi
Tyler Purcell
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

En familiefilm om litt tro og patriotisme

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Dusty Rhodes kommer fra landet inn til byen når faren blir omplassert og moren er i krigen. Hun passer ikke inn som cowgirl fra landet med sine bestemte holdninger og uredde adferd. Men det er ikke lett heller siden hun er ung og som ungdom flest trenger man å passe inn. De bor hos hennes bestefar som også er en troende og prøver å være en god innflytelse inn i Dustys liv. Hun har også hesten sin, og bestemmer seg for å starte en hesteridning gruppe på skolen. Hun greier å starte gruppen, men det bringer med seg flere utfordringer.

Dette er en koselig film om vennskap, hester og ungdoms utfordringer og bakgrunnshistorier som nøstes opp i og ikke minst kjærlighet. Alt i en familievennlig, amerikansk wrapping med en hint av tro og patriotisme.

Selv om dette er en passe god film, så er det likevel en lavere budsjett film som tar på seg en mengde temaer som må nøstes opp i - som igjen tyder på at kanskje filmskaperne har litt høyere ambisjoner enn manuset er godt for. Heldigvis synes jeg at filmen takler det aller meste godt og gir oss et rørende resultat. Filmen er fornøyelig, selv om ting noen ganger går litt for lett og klisjefylt til tross for at det takles noen vanskelige temaer.
3.7 av 7 - -
0.35 sekunder