Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Faith, Hope & Love (2019)

Den nylig skilte Faith blir med i en dansekonkurranse for å redde sitt dansestudio. Der møter hun Jimmy Hope og finner på ny sin tapte tro og drømmer.

Vurdering

5.7 av 1 stemme

Fakta

1t 46min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Robert Krantz
J.J. Englert
Forfattere
Robert Krantz
Manusforfatter
Skuespillere
Corbin Bernsen
Corbin Bernsen
Brian Fuller
Robert Krantz
Jimmy Hope
Peta Murgatroyd
Faith Turley
Nancy Stafford
Mary Sue
Edward Asner
Harry Karetas
Gary Hershberger
Tommy
Natasha Bure
Gia Elpidas
M. Emmet Walsh
Fr. John
Aria Walters
Demetra Elpidas
Produsenter
Robert Krantz
Produsent
Gabe Figueroa
Produsent
Annet
Robert Krantz
Redigering
John H. Adams
Produksjonsdesign
Pascal Combes-Knoke
Cinematografi
Ryan Stratton
Komponist
Robert Mai
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Overraskende sjarmerende

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Hadde ikke veldig stor forventninger da jeg satte ned for å se en kristen romantisk komedie som handlet om dans, men jammen overrasker denne filmen. I starten var jeg noe usikker på kjemien skuespillerne imellom, men det kom seg raskt og var noe som gjorde filmen god og ikke minst, som skapte gode humoristiske øyeblikk. Det er en komedie, og det prøves kanskje litt for hardt noen ganger uten at det gjør noe med helheten - det er en morsom og varm komedie med et godt budskap som kommer fram på en veldig god måte.

Det skal sies at det faller nok ikke like godt inn hos alle kristne at Faith er fraskilt. Det er dansing som for mange kan virke som litt for mye selv i dag. Den kristne hovedpersonen drikker øl. Det tulles med at Faith og Jimmy har forhold utenom ekteskapet. Slike ting vil jeg si gjør det mer virkelighetsnært, at det lett legges inn i en kristen film som er en sjanger der disse tingene som regel ikke får plass. Grunnleggende likevel, er det en hverdagstro som gjør at filmen gir en solid underholdningsverdi samtidig som det er et budskap i bunn. Filmen er også et veldig godt eksempel på hvordan et omvendelse kan skje sakte men sikkert uten at det prekes og misjoneres for mye, men at man bare er seg selv i sin tro uten å skjule det.

I en tid hvor veldig mange romantiske komedier følger samme formel, er dette en frisk pust selv om der er ting som vi har sett før - men selv de er satt i en ny setting.
5.7 av 7 - -
0.44 sekunder