Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6.8)
Stream på

End of the Trail (2019)

Tre brødre drar til fjellet for å spre ut asken til deres nylig avdøde far. Der møter et par av dem noen de ikke kjente fra før.

Vurdering

3 av 1 stemme

Fakta

1t 17min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Barry Tolli
Forfattere
Barry Tolli
Manusforfatter
Joe Torricelli
Manusforfatter
Skuespillere
Barry Tolli
Mike
Roger Wilson
Butikkeier
Michael Maglione
Mike
Jeff Earle
John
Katrina Nelson
Becka
Adam Daniels
Rob
Geazelle Block
Kelly
Dale Curtis
Joseph
Produsenter
Barry Tolli
Sjefsprodusent
Bill Herren
Produsent
Robert Wagner
Produsent
Jennifer Wing Atencio
Medprodusent
Annet
Barry Tolli
Cinematografi
Joe Torricelli
Redigering
Rob Margolis
Produksjonsdesign
Royal Dean III
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Langsom forsoning mellom brødre

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

“End of the Trial” er ikke en kristen film av veldig god kvalitet, og det merkes helt fra starten. Mange enkle grep kunne gjort filmen bedre noe som tyder på filmskapernes mangel på kompetanse(det er likevel tydelig at de prøver!). Det er ting som unødvendig dårlig lyssetting, merkelig nærgående kamera og en dårlig skrevet introduserende sekvenser til hovedkarakterene. Det gjelder også skuespillerne der ingen helt greier å overbevise. Heldigvis er ikke filmen alt for lang selv om den trekkes veldig ut.

Selv om det er tydelig ispedd kristent budskap med oppmuntringer til livet samt forsoning mellom brødre, så vises ikke kristne fra en side jeg synes er hverken naturlig eller god. Kanskje det har noe med dynamikken karakterene i mellom å gjøre, at man ikke blir kjent med dem før de sier ting som “ha litt tro”(eller motsatt, typisk kristnes forsøk på ikke-kristne meninger som “hva har kjærlighet med ekteskap å gjøre?”) og så forstår du hvem som er den kristne av dem og hvem som ikke. Helheten er kanskje hakket bedre enn enkeltepisodene, men sper man inn en håndfull slike kristne så har du åndens ledelse som dytter hovedpersonene i riktig retning. Det blir for tilfeldig. Samme med hvem som ikke er kristne, det virker som at filmskaperne ikke helt vet hvordan bedre vise disse tingene og så havner denne i kristne amatørfilmgropa som er mer flau enn mange andre groper. Svakt plot som fører til at man ikke helt vet hvor det skal videre og så har man en liten krangel, hvor den som sutrer mest er han som tror minst og har de største problemene - for så å bringe det til en form for kristen positiv slutt.

Pene landskap redder ikke filmen.
3 av 7 - -
0.26 sekunder