Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6.2)
Stream på

The Secrets of Jonathan Sperry (2009)

Dustin og hans to venner ser fram til en sommer dyllt med morro i 1970. Når Dustin klipper plenen til en 75 år gammel mann som heter Jonathan Sperry, en mann han har sett i kirken, får de to en spesielt vennskap. Hva som skjer resten av denne sommeren er noe Dustin og hans venner ikke kommer til å glemme.

Vurdering

5.5 av 2 stemmer

Fakta

1t 36min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Dave Christiano
Dave Christiano
Manusforfatter
Rich Christiano
Rich Christiano
Manusforfatter
Skuespillere
Kyle Prohaska
Diner Extra
Gavin MacLeod
Jonathan Sperry
Bailey Garno
Tanya
Mary Jean McAdams
Mrs. Sharp
Taylor Boggan
Nick
Allen Isaacson
Mark
Frankie Ryan Manriquez
Albert
Robert Guillaume
Mr. Barnes
Jansen Panettiere
Dustin
Produsenter
Chad Gundersen
Produsent
Rich Christiano
Rich Christiano
Produsent
Annet
Philip Hurn
Cinematografi
James R. Cunningham
Produksjonsdesign
Jeffrey Lee Hollis
Redigering
Jasper Randall
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Hva er det Jonathan har å fortelle?

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"Jonathan Sperry" var en av de filmene som ble blåst opp en del i de sosiale media mens den var under utvikling, så forhåpningene var høye på forhånd. Man må ha stor tro på filmen man lager om at man tør å hausse den opp skikkelig. For meg virket ikke plottet så veldig spennende for alt jeg viste var at det var noe om en gjeng gutter og en gammel man som hadde noe å lære dem.Så, hva handler filmen om? Den handler om Dustin som er forelska i en jente og prøver å få hennes oppmerksomhet. Den handler om Jonathan Sperry som er gammel, men har et hjerte for å lære bort noe av sin visdom til den yngre generasjonen. Han lærer dem om viktigheten av det bibelen lærer, og viktigheten av det å kjenne Jesus og ta med Gud inn i valgene sine. Hva skal Dusting og vennene hans gjøre når Nick mobber dem? Hva har det å si at Dusting tilbyr sin hjelp for en nabo? Hvorfor skal man be for den som er slemme?Bak filmen er Rich og Dave Chrisitano som lenge har produsert kristne filmer av varierende kvalitet så er det spennende å følge med hvilke nyt manus de kommer opp med. "The Secret of Jonathan Sperry" høres kanskje enkel ut på overflaten, men det er en veldig godt laget familiefilm som tar bibelens budskap på alvor og får presentert det ganske så godt, selv om det fort blir litt for direkte så trenger vi vel å høre at folk trenger å høre om Jesus og komme til himmelen.
5.33 av 7 - -

Inspirerende om frelse og evighet

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Historien om Jonathan Sperry er en inspirerende og sterk film om tre gutter som blir kjent med en vis eldre mann i gata. Han ber den ene av dem å klippe plenen for ham og da er et nært og dypt vennskap opprettet. Alt er ikke lett for disse guttene og de sliter med ting tolvåringer ofte sliter med. Jonathan Sperry lærer dem å takle disse problemene på best mulig måte og viser dem en ny retning i livet.Vi får servert et sterkt budskap om frelse og viktigheten av det å dele evangeliet med andre. Selv om historien i filmen er diktet opp så er det lett å fantasere om vekkelser og slikt når det kanskje ikke skjer der en selv bor. På dette området kan filmen være noe klisjé i likhet med bl.a. ”Facing the Giants”, som absolutt er en inspirerende film for dem som kunne misforstå det. Ser vi bort ifra det så takler filmen det på en god måte, med troverdig skuespill og fin kvalitet. Filmen gir oss også innblikk i tilgivelse og Jesu egne ord om å elske sine fiender. Filmen skjuler ikke budskapet om Kristus, noe som kanskje vil kunne være til anstøt for en ikke-kristen. Noen litt usannsynlige ting skjer nok og historien kan bli litt treg til å begynne med, men den kan ikke la være å gripe et hjerte når man ser jordnære 12 åringer dele evangeliet med andre jevnaldrende, og nok så godt aldrende.
5.67 av 7 - -
0.45 sekunder