Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

I am... Gabriel (2012)

Den varme solen, tørre jorden og en feilende økonomi had før til at den lille byen Promise i Texas har begynnt å forfalle. Byfolkene er desperate etter forandring etter mye ulykke. Når et par finner en gutt som vandrer alene ved veien ute i ødemarken med ikke annet enn en matte under armen plukker de ham opp i håp om å hjelpe ham. De de ikke vet er at han er kommet for å hjelpe dem og beboerne i byen. Ingen vet hvem han er eller hvor han kom fra. Noen tror han er svaret på deres bønner, andre tror han er noen som har rømt hjemmefra eller en falsk profet. Det eneseste han vil si er at han er der for å hjelpe.

Sjeriffen i byen, Brody, er bestemt på å finne sannheten, men han kjemper også med sine egne problemer når han prøver å holde en døende by sammen. Etter flere mirakler omfavner byens beboere gutten, men når byens kjære lege dør er tiden inne for at sannheten skal komme fram. Gutten forklarer foran hele byen at han er kommet for å hjelpe, ikke for å skade, og til slutt - med ryggen mot vegge, åpenbarer han sin sanne identitet.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 34min
I am Gabriel
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Mike Norris
Manusforfatter
Kaci Hill
Manusforfatter
Neal Odom
Manusforfatter
Skuespillere
Carey Scott
Joe Murphy
Mike Norris
Chad Smith
Grant James
Old Man
Jenn Gotzon
Monroe
Dean Cain
Sheriff Brody
Steven Thompson Jr.
Steve
Stephanie Peterson
Kelly Wall
Charles Reynolds
Construction Worker
Produsenter
Mike Norris
Produsent
Steven Thompson Jr.
Sjefsprodusent
Annalisa Hernandez
Sjefsprodusent
Janis Thompson
Sjefsprodusent
David Timmes
Medprodusent
Thomas A. Treml
Produsent
Valerie Norris
Produsent
Annet
Denis Kashoid
Komponist
Phillip Thomas
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Film som peker på Gud

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En gutt kommer til byen og mirakler begynner å skje. Menneskene tror det er på grunn av gutten, gutten sier det er på grunn av Gud. Det er kortversjonen av budskapet i filmen som handler om Gabe, en spesiell gutt som ankommer en by i desperasjon etter forandring, og forandring begynner å skje. Folket i byen begynner å tro på under, noen får bekreftet sin tro på Gud mens andre benekter at Gabe er sendt av Gud.



Dette er på mange måter en veldig fin film som holder rett fokus og som skaper en god driv i handlingen som er ganske bemerkelsesverdig og man vil gjerne vite enda mer om hvem denne ”Gabe” er. Vi som ser på filmen vet det jo litt mer på grunn av tittelen, men filmen forsøker å male et bilde av en gutt sendt fra Gud som adlyder kun Gud og peker alltid på Gud. Men, han kunne pekt på Jesu verk litt oftere.



Filmen er jo fiksjon og har noen små logiske brister samt svak karakterbehandling. Likevel, så er det en type handling som er så pass annerledes at man følger med og filmen har et gjentagende budskap som man får med seg.
5 av 7 - -
0.38 sekunder