Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Miracle of the Widow (2009)

Familien til Ruth Zeller har holdt en hemmelighet skjult i århundrer, og ingen hadde greid å fjerne skatten som familien deres hadde fått fra Gud. Ydmyke og stille, fortsatte Herrens tjenere sitt arbeid.

Grace Harrington var på flukt fra Gud og sin familie, og når hun begynner i en ny jobb så føler hun seg nødt til å informere om at barna i barnehjemmet får religiøst input fra et bakeri de går innom på vei hjem fra lek. Fordommene hennes fører til at de blir nektet adgang, men hun mister også jobben sin på grunn av at hun så ofte kommer sent.

Ruth møter etterhvert Grace, og må velge hvorvidt hun kan dele familiens hemelighet med henne før den går fortapt for alltid, men hvordan skal hun kunne det når Grace er på vei bort fra Gud.

Vurdering

2.67 av 1 stemme

Fakta

1t 20min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Paul Stoos
Forfattere
Paul Stoos
Manusforfatter
Jesse Prentice
Manusforfatter
Masha Shubin
Manusforfatter
Michael Shubin
Manusforfatter
Skuespillere
Laura McGreevey
Christine
Laurie Slater
Mrs. Harrington
Aaron Morrow
Presten
Rachel L. Dennis
Grace Harrington
Jody Spradlin
Ruth Zeller
Carly Carcione
Karen Mills
Tim Jaeger
Bill Capella
Robert W. Herring
Kunsthandleren
Produsenter
Paul Stoos
Produsent
Michael Shubin
Produsent
Masha Shubin
Produsent
Jesse Prentice
Produsent
Annet
Paul Stoos
Cinematografi
Paul Stoos
Redigering
Michael Shubin
Komponist
Jesse Prentice
Cinematografi
Masha Shubin
Produksjonsdesign
Laura McGreevey
Komponist
Esther Prentice
Komponist
L. Scott Wells
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Tanken god, men utførelsen svak

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Har du noen ganger lest historien om enken I det gamle testamentet som får oppleve, som en takk for å hjelpe Elia, at krukken hennes med mel og olje ikke tar slutt? Har du da tenkt, tenk om den fortsatt var tilstede i dag? Det har jeg tenkt, og det er det filmen tar opp, ved at ei jødekristen dame, Ruth, har denne krukken og driver et veldedighetsbakeri der hun sprer bibelord og velsignelse.Historien starter med at vi møter Grace, ei dame som har valgt å gå sin egen vei og forlate familiens tro og kirken, og føler at all religion er påprakking – slik at hun velger å motarbeide det. Istedenfor går det litt dårlig med hennes jobb, hun får dårlig samvittighet og hun blir arbeidsløs og ender opp med å søke jobb hos Ruth.”Miracle of a Widow” er en relativt dårlig produksjon som på mange områder grenser til en amatørfilm, med dårlig skuespill, kameraføring og lyd. Med budsjettet, selv om det ikke er stort, så kunne man lett gjort det bedre på mange områder – men sett bort fra kvaliteten så er den en god del med filmen som går an å like. Historien er nokk ikke den beste, litt overfladisk og forutsigbar med ganske uinteressante karakterer, men som alle filmer så er det deler som trekker opp - slik som presentasjonen av budskapet.
2.67 av 7 - -
0.35 sekunder