Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Om denne siden

Denne siden er laget på frivillig basis for å tilby en oversikt over filmer som enten har kristendom og religion som tema eller filmer som er mer typisk kristne med et kristent budskap. Disse kan være produsert av både kristne og sekulære selskaper.


Etterhvert vil de fleste filmer av denne typen som finnes på markedet forhåpenligvis også finnes her siden vi holder oss oppdaterte og kjenner godt til de fleste titlene. En tilsvarende side finnes ikke på norsk, og ytterst få gode engelske.


Vi anmelder filmene fra vårt kristne ståsted, og sammenligner da naturligvis med bibelen og det kristne budskapet, men selv om dette er hovedfokus så vurderer vi selvsagt også etter andre kriterier.


Det er blitt lagt mye arbeid i denne siden og vi vil også bruke god tid på hver filmanmeldelse slik at nytten og opplevelsen blir stor. Hvis du har forslag til forbedringer eller måter å utvide funksjonaliteten så er det bare å si ifra. Siden er stadig under utvikling.


Vi har også en søsterside under utvikling på engelsk: betweenmovies.comKarakterskalaen

Vi går fra 1 fisk til 7 fisker. Valget falt på 7 begrunnet av det kristne/jødiske i tallet, og at det vil være en karakter på midten av skalaen, nemlig 4. Fisken er altså et kristent symbol, som står både for mennesker(vi er menneskefiskere) og som kan være et symbol på mat - og i dette tilfellet mat for sjelen.

Kontakt oss

Dersom du ønsker å kontakte oss så kan du henvednde deg til webansvarlig, John Larsen, på epost johninen@yahoo.no

Bli bruker

Som bruker (ved å registrere deg, enten vanlig eller logge inn via facebook) kan du være med å bidra ved å anmelde filmer eller bare gi en karakter til filmen du har sett. Det er også en bonus at du slipper google annonsene på siden når du er logget inn.0 sekunder