Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Personvernerklæring (Sist oppdatert: 25.08 2021)

Dette nettstedet tar din sikkerhet og personvern på alvor, i tillegg til å gi deg makt over dine personlige data. Av personlige data holder vi bare e-posten din som personlig informasjon som er obligatorisk for å opprette en konto. Navn følger også med om du logger inn via facebook. Ved å besøke og bruke nettstedet bruker vi også din IP-adresse i tillegg til nettleserinformasjon som standard. Vi vil aldri be deg på dette nettstedet om din adresse eller kredittkortinformasjon, da vi ikke selger eller sender noe.


Etter å ha opprettet en konto kan du selv endre din personlig informasjon, så fremt denne funksjonaliteten er laget(altså, alt du kan legge inn av informasjon vil du også kunne ta bort). Dette betyr at vi kan bruke dataene dine for å anbefale innhold som passer for deg hvis du ønsker det. Disse er ikke obligatoriske, og du kan fjerne dem hvis du vil, men du deler dem også etter egen fri vilje og forståelse. Disse dataene vil bli brukt anonymt, etter samtykke, i offentlig statistikk samt interne analyser og algoritmer. Vi sender aldri denne informasjonen til noen tredjepart.


Du har rett til å få tilgang til alle dataene dine, endre dem, slette eller trekke tilbake alle dine samtykker (som kan føre til avslutning av kontoen din, da en konto forutsetter samtykke. Du har ingen rett til å ha en konto).


Følsomme data, for eksempel passord og IP-adresser, lagres sikkert og ikke-reversibelt kryptert. Visninger, logger og andre interne sporinger lagres i 2 år etter at de blir skjult til helt anonyme data. Dette nettstedet er hostes av WebHostingBuzz som ligger i USA.


Foreløpig drives dette nettstedet av to personer, med webansvarlig John Larsen. Hvis du trenger å kontakte, bruk eposten johninen@yahoo.no - dette gjelder også ved sletting av data eller ønske om å fjerne informasjon.


Siden du bare eier dataene dine - kan vi fjerne alt som er kopiert fra andre nettsteder som du ikke kan bevise er ditt (som anmeldelser). Vi har også rett til å suspendere anmeldelser og/eller suspendere kontoer på denne bakgrunn.


Vi anser EUs cookie-lov for dumt og ødeleggende for internett, men prøver å følge den så lite påtrengende som mulig der informasjonskapsler brukes. Vi bruker informasjonskapsler for noen av funksjonene vi tilbyr. Eksterne informasjonskapsler er foreløpig bare Google Analytics og Google Adsense. Les om personvernerklæringen for Google Adsense her. Ved å lage en konto aksepterer du også bruken av cookies når inlogget.


Lenker fra nettstedet vårt til andre nettsteder på internett er ikke under denne personvernerklæringen fordi vi ikke kontrollerer dem. Alle disse nettstedene bør ha sin egen personvernpolicy som du bør lese.


Når vi gjør endringer i dette dokumentet, endrer vi datoen på toppen til da den sist ble endret. I fremtiden kan vi legge til tiltak for å varsle deg som bruker.


0 sekunder