Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

In the Arms of Angels (2003)

Belle Richards(Meyer) er ulydig mot faren sin når hun får beskjed om å passe på lillebroren Joe(Cook). Hun drar avgårde på en piknik og tar den snarveien hun har blitt strengt fortalt at hun ikke skal ta. De to kommer utfor et farlig steinras som ville ha kostet dem livet hvis de ikke hadde blitt løftet mirakuløst på plass igjen.

Vurdering

4.34 av 2 stemmer

Fakta

14min
A Pioneer Miracle
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
T. C. Christensen
Manusforfatter
Skuespillere
Caitlin E. J. Meyer
Belle 8 år
Maeve Millard
Belle 23 år
Dennis Saylor
Morgan Richards
Brock Holman
Joes eldre bror
Levi Larsen
Joe som voksen
Annet
Zep Christensen
Redigering
Darin Andersen
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Kort om lydighet, engler og overgivelse

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Jeg har hørt mange englehistorier og denne ligner veldig på en av de mange, og alle er som regel basert på sann historie. En bønn, et mirakel som fører til at man gir livet sitt til Gud. Det er det som skal være resultatet av et englebesøk. Kvaliteten er ok med veldig lite dialog og my voiceover, men i en kortfilm som denne går det fint. En helt grei og fin kortfilm som kanskje er litt for kort og enkel, men som kan være utgangspunktet for en diskusjon om engler.
3.67 av 7 - -

En kortfilm med et viktig tema

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En rørende kortfilm om Gud som griper inn i ulydighetens stund, men som hører de siste sukk om nåde og tilgivelse og griper inn!

Det finnes sikkert mange sanne englehistorier der ute, men denne følte jeg det var noe ekte med, en historie som først og fremst forklares fint mot slutten hvorfor det skjedde og for det andre hvordan Gud kan høre en desperat bønn om anger i håpløshetens stund.Et tegn på en sann englehistorie er at den fører en nærmere Gud og Skriften og ikke lenger vekk eller inn i New Age aktige fenomener. Den viser også hvordan Gud ofte kan gripe inn i barns uskyldigheter uten at mange av dem selv er klare over det eller husker hendelsene når de blir større og vokser opp.Jeg synes historien blir fortalt på en kortfattet og god måte med passende filmkvalitet og godt gjennomført skuespill, selvom bildet kan bli noe uklart innimellom. Vi ser også at Caitlin E.J. Meyer mottok en Young Artist Award for rolletolkningen sin som den ulydige Belle Richards. Synes filmens historie er ekte og fortjener ros av den grunn! Passer godt til visning i kristne ungdomsgrupper med eventuelt diskusjon om emnet etterpå!
5 av 7 - -
0.74 sekunder