Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (8.9)
Stream på

The Bridge (1978)

Kortfilmen The Bridge er en kraftfull moderne lignelse om en kjærlig far(Boynton), hans unge sønn(Wadsworth) og en skjebnesvanger dag da han prøver å forhindre en katastrofal togulykke. Toget har med seg flere hundre passasjerere på vei mot en åpen bro. Mens faren desperat prøver å stenge broen, må han ta et umulig valg...

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

11min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Robert N. Hatch
Forfattere
Skip Clark
Manusforfatter
Skuespillere
Jon-Jon Wadsworth
David
Nita McKenzie
Mor
Hal Boynton
Far
Produsenter
Robert N. Hatch
Produsent
John K. Wadsworth
Sjefsprodusent
Annet
T. C. Christensen
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Et dilemma man ikke ønsker å komme oppi

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

”The Bridge” er en kortfilm om en far som jobber på en flyttbar jernbanebro, som skal roteres riktig vei over vannet når toget kommer. Hva skjer når faren plutselig må dra på jobben og la barnet være igjen i hagen hjemme for å plante. Så skjer det at moren ber barnet hente faren sin fordi hun trenger ham. Det hele munner opp i et skjebnesvangert valg som faren må ta.

Filmen er et sterkt bilde på det valget Gud tok ved å sende sin sønn for å dø for våre synder. Enkelt og greit, kan man trekke den konklusjonen ut fra denne moderne lignelsen. Som en gammel film så er ikke kvaliteten det aller beste, samt klipping og skuespill spriker. Hvis du ønsker å se en ny versjon av historien så anbefaler jeg ”Most” fra 2003. Den er litt lengre, bedre kvalitet og budskapet kommer enda tydeligere fram. Denne stopper litt for brått. Det skader allikevel ikke å se denne, alle har ti minutter å avse.
4 av 7 - -
0.29 sekunder