Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

He Knows My Name (2015)

Lille Rebekah møter Jesus og har ønske å finne mer ut hvem han er. En dag møter hun ham på handletur og tar med seg Jesus hjem for å møte sin mor og sin bestefar. Denne lille handlingen vill for alltid forandre deres liv.

Vurdering

5.7 av 1 stemme

Fakta

35min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Sally Meyer
Manusforfatter
Skuespillere
Bruce Newbold
Bestefar Reuben
Don Lusko
Bonde
Mason D. Davis
Unge Reuben
Dashiell Wolf
Joseph
Tatum Chiniquy
Mary
Produsenter
John Lyde
Produsent
Ron Brough
Produsent
Marybeth Sprows
Sjefsprodusent
Barry Evans
Sjefsprodusent
Chris Donahue
Produsent
Don Lusko
Medprodusent
Melissa Cannon-Robertson
Medprodusent
Annet
James Schafer
Komponist
Lauren Spalding
Produksjonsdesign
Airk Thaughbaer
Redigering
Airk Thaughbaer
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Et lite møte med Jesus

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Rebekka får hilse på Jesus, men hun har ikke mulighet til å høre hva Jesus har å si. Det gjør at nysgjerrigheten hennes øker og hun vil finne ut av hvem denne mannen er. Nysgjerrigheten gjør at hun spør de hun kjenner hvem de mener denne Jesus er, og det er der reisen begynner. Hun bestemmer seg for å dra å høre på Jesus selv om hennes mor ikke gir henne lov.

Dette er en fin liten kort film om ei liten jentes møte med Jesus og det inntrykket det har på henne og hennes nærmeste. Kvaliteten er høy og filmen har sjarm. Møtepunktene med bibelen er fine og selve historien med Rebekkas familie en god ramme til å fortelle bibelhistorien på selv om det går litt fort. Både Jesu fødselshistorie, noen under, død og oppstandelse blir fortalt effektivt med sitt budskap om både forsoning og håp. Den ellers kanskje største svakheten at filmen i språk noen gang virker litt for vanskelig, siden den i utgangspunktet er myntet på barn.
5.7 av 7 - -
0.39 sekunder