Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Late One Night (2001)

Sent en kveld, går tre fabrikkarbeidere ut for å spise sin daglige middag på deres vanlige spisested i byen. Rett før stengetid, kommer det inn en mann(Gaffga) og setter seg ved bardisken. En av arbeiderne, Larry(Heller), en sterk motstander av alt som har med kristendom å gjøre, prøver å legge opp en diskusjon med denne mannen, men han reagerer ikke. Forstyrret og irritert over dette, fortsetter han, og finner ut at denne mannen er en kristen. Det som følger er et intenst drama om det viktigste tema i livet...evigheten.

Vurdering

5.34 av 2 stemmer

Fakta

PG-0
33min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Dave Christiano
Dave Christiano
Manusforfatter
Skuespillere
Hugh McLean
Jackson
Maria Christiano
Pattys venn
Jonathon Demers
Crenshaw
Freddy Robinson
Riley
Sidney Horton
Gatepredikant
Travis Hinson
Mike
Tim Ross
Vince
Josh Gaffga
Jesus
Produsenter
Dave Christiano
Dave Christiano
Produsent
Annet
Dave Christiano
Dave Christiano
Redigering
Philip Hurn
Cinematografi
Keith Vivrette
Komponist
Billy Davis
Komponist
Brian Scott
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Hvor vil du tilbringe evigheten?

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"Late One Night" er en tankevekkende og god filmatisering av Dave Christiano. Filmen tar for seg evighetsspørsmålet på en god måte og forklarer evangeliet tydelig og klart uten å legge skjul på noe. Filmen lærer oss å overvinne det onde med det gode slik det står i Romerne 12:21.

Filmen tar også et oppgjør med hykleri og oppfordrer kristne til å leve et ekte kristenliv uten å legge skjul på ting. Det er få filmer der ute som får evangeliet ut på like god og klar måte som denne. Filmen har en god story med en veldig bra og tankevekkende slutt. Filmen har et sterkt budskap for både kristne og ikke kristne. Med en lengde i overkant av en halv time så passer denne perfekt til ungdomssamlinger, cellegrupper eller til en kveld der man kanskje ikke orker eller har tid til å se en lang film. Dette synes jeg er en sjelden slager som alle bør få med seg!
5.67 av 7 - -

Ganske standard diskusjon

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En liten gruppe ateister lager oppstyr om det de mener er falske kristne på jobben, og når det dukker opp en kristen på stamkafeen demmes setter dem i gang med utspørring og mobbing. Han er ganske stille og lar dem snakke for seg og diskutere de kristne, himmelen og helvete med seg selv. Han åpner munnen sin innimellom og så lar ham dem snakke enda mer og ha det moro, men noen alvorsøyeblikk innimellom særlig når den kristne åpner munnen.Det er egentlig en helt grei film som går sin gang og som får presentert litt av bibelen – men som ikke får en helt stor sammenheng mellom alt og gir heller ikke noe kjempe gode svar, men likevel klare og tydelige og et godt forsøk. Den lar seeren se hvor mye dumt som kommer fra ateistenes munn og hvor lite det henger sammen. Vi får rett og slett presentert en god del av det samme som er i så mange andre kristne filmer – og ikke på noen spesielt mye bedre måte, selv om settingen er kreativ og de får mye ut av den til slutt.En god film for all del, som får fram et fint budskap om kjærlighet i praksis og hvor vanskelig det er å vise det til noen som ikke vil se det. Men den er litt enkel, men en sterk og kort film som kan brukes til å spre evangeliet og diskuteres etterpå.
5 av 7 - -
0.36 sekunder