Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (5.6)
Stream på

End of the Harvest (1995)

En nyfrelst student greier ikke å forsvare sin tro når han blir satt opp til å debattere det i filosofiklubben på skolen. Scott(Heller) bestemmer seg for å hjelpe til og kontakter klubben for å debattere om endetiden, inspirert av en studie gjort av en student på skolen for ca 40 år siden. Vennene hans Matt(White) og Jess(Downes) oppfordrer ham til ikke å gjøre det, særlig Matt som har studert temaet nøye.

Vurdering

4.67 av 2 stemmer

Fakta

53min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Rich Christiano
Rich Christiano
Manusforfatter
Skuespillere
Andria Wilson
Lori
Zac Heath
Todd
Jerry Williams
Jeffrey Bartell
Blanche Tosh
Katherine Bartell
Kenny Jackson
Greg
Produsenter
Rich Christiano
Rich Christiano
Produsent
Wes Llewellyn
Medprodusent
David A. R. White
David A. R. White
Medprodusent
Joseph G. Christiano
Medprodusent
Annet
Wes Llewellyn
Cinematografi
Rich Christiano
Rich Christiano
Redigering
Keith Vivrette
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Litt på overflaten, ikke det helt dype

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

"End of the Harvest" skal gi ateister et svar på når verden vil forgå. Det hele starter med en fyr som holder et foredrag og blir satt helt i klemmen og gjort narr av pga. spørsmål som er vanskelig å svare på. Etter dette tar Scott(Heller) dette i sine hender, men det funker ikke helt som det skal. Til slutt blir det heftig debatt og fremføring som kan gi noe å tenke på, men hvor ihugga ateister nok trenger litt mer å lene seg på enn dette.

Filmen blir litt kjedelig og langtekkelig med lite som skjer og en spenningskurve som liksom skal lede frem til det store svaret som da skal basere seg på en teori av en Jeffrey Bartell, som nok virket litt interessant, men samtidig ikke helt god nok etter min mening for å overbevise en dypt tenkende filosofisk klubb. Evangeliet kommer nok også ganske greit frem, men alt i alt blir dette ikke toppen av kransekaka. Kvaliteten og skuespillet er så som så, men ok til tider. En film man kan vise skeptikere, men ikke forvente at de skal få så veldig mye ut av det, men den kan fungere.
4.33 av 7 - -

En teori å tenke over

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det er litt synd at DVD kvaliteten er en dårlig bevart VHS kopi og ikke en godt restaurert versjon av filmen, men heldigvis ødelegger ikke det altfor mye. Filmen er relativt kort, og det meste av skuespillet er godt selv om noe ikke er det. Særlig synes jeg at David White gjør en god rolle og overbeviser godt i sin presentasjon, som jo er mye tale og kjernen i filmen.Jeg likte kanskje filmen mest fordi den gav en godt innblikk i hvorfor man kan si ut ifra bibelen at dette er de siste tider uten å være altfor bastant samtidig som den er klar over klisjeene og behandler de deretter. Samtidig greier filmen å knytte inn frelsesbudskapet på en god måte.Selv om filmen er fra 1995, så synes jeg den er høyst aktuell i dag og enda mer dess lenger ut i dette hundreåret vi kommer. Filmen er kjapp å se, kan føre til god diskusjon og får helt sikkert den som ser på til å tenke og vite noe en ikke hadde tenkt på eller visst om før.
5 av 7 - -
0.37 sekunder