Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Pawn's Move (2011)

En ung mann gjør et kupp som pantelåner og er plutselig millionær. For å rømme unna ei dame som kun er intressert i pengene hans flytter han til et utkantstrøk der han for øynene opp for ei sjenert jente som tilsynelatende ikke har noe.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 13min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Caleb Vetter
Forfattere
Kim P. Wells
Manusforfatter
Skuespillere
Rich Swingle
Sheriff Hansen
Sheena Ryan
Amanda
Rodney Wiseman
Neil Sharp
Jack Mishler
Harvey
Stephen Greer
Irving
Lisa Burns
Patty
Jo Anna Holt Mishler
Wanda
Jami Harris
Lindsey
Trevor Martin
Conrad
Produsenter
Caleb Vetter
Produsent
Kelly Vetter
Sjefsprodusent
Eric Vetter
Sjefsprodusent
Annet
Caleb Vetter
Redigering
John Doryk
Komponist
Ryan Breitenbach
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Om å gjøre sitt neste trekk

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Denne perlen av en film greier mesterstykket å holde en historie ved live med enkle midler og et stort hjerte. Det er ingen storproduksjon, men skaperne greier å ta i bruk moderne filmutstyr og gjør det meste ut av det. Her spilles det på mange strenger og stort på konseptet med pawn (bonde og pantelåner) og move (å flytte, gjøre et valg), som også gir hold i budskapet ved å sette det inn i en god ramme. Her er det altså både sjakk og det virkelige livet som settes i spill.

I starten så kan det virke som at skuespillet er noe stivt, men man blir likevel fort fenget av historien, humoren og ikke minst budskapet som sakte men sikkert bygges opp. Selv om manus mot slutten kunne vært en del bedre, likte jeg veldig godt denne filmen. Den har hovedpersoner som har mystikk og bakgrunnshistorie som forklarer deres vesen og som gir dybde til en ellers enkel film. Det er også litt svakhet i filmen i og med at hovedpersonene er nødt til å lyve(også helt unødvendig) for å holde sine hemmeligheter og at det hele tiden omgås konfrontasjon med sannheten.
5 av 7 - -
0.4 sekunder