Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Click Clack Jack (2009)

Den egoistiske Baron Snodgrass (Robert Pierce) vill gjøre lat for å få det han vil ha, selv det å ødelegge den lille byen Potter's Gap. Men det var noen han ikke hadde regnet med, at den lokale lokføreren, Click Clack Jack (Keith P. Thomas), ville stå i veien.

Bli med Clik Clack Jack og de andre bygdefolka når de samme enes om å stoppe baronen og hans onde plan. Vil deres tro være sterk nok og oppmuntre dem til å komme gjennom de vanskelige dagene som kommer? Vi Jack finne svaret hos den mystiske fremmende som kom inn til byen?

Vurdering

4.67 av 1 stemme

Fakta

54min
Click Clack Jack: A Rail Legend
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Ryan Bodie
Forfattere
Chris Easterly
Manusforfatter
Skuespillere
Robert Pierce
Baron Snodgrass
Stacy Kesten
Lærer
Cannon Jay
Isaiah
Keith Peyton Thomas
Click Clack Jack
Shirley Raun
Tante Jo
Montana Modderman
Jente i museum
Dayton Modderman
Sam
Kendall Ganey
Rachel
James Burns
Hobo
Mike Muscat
Museum Guide
Produsenter
Ryan Bodie
Sjefsprodusent
Ryan Bodie
Produsent
Stacy Kesten
Produsent
Keith Peyton Thomas
Sjefsprodusent
Brian Ging
Produsent
Annet
Ryan Bodie
Cinematografi
John Doryk
Komponist
Britton Foster
Cinematografi
Keith Slade
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Barnefilm med enkelt budskap

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det er ikke så ofte man finner Disney lignende kristne filmer, men denne er den som ligner mest med tanke på temaet ”Eventyr” med sine skurker og gode skikkelser og feel good historie, men istedenfor folkelig moral så har den et kristent budskap liggende til grunn. ”Click Clack Jack” er en familiefilm som er veldig godt egnet for barn opp til tenårene. En veldig enkelt film med enkle personer og enkelt budskap.Filmen har et overraskende stort budsjett til å være kortfilm og kristenfilm, og kvaliteten tilsvarer ikke helt til budsjettet – men den her helt grei. Det er ikke noe som er veldig dårlig, men det virker litt innimellom at de har spart på midlene. Det gjør likevel ikke noe siden det er en film for barn, og det er ingenting som er så dårlig med filmen at barn ville merke det.Jeg føler jeg er litt for gammel for en så barnslig film som denne, men mange barn vil nokk like ”Click Clack Jack”.
4.67 av 7 - -
0.41 sekunder