Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Adventures of Mickey Matson and the Copperhead Treasure (2012)

Når en mytisk innretning fra veldig lenge siden blir bygget opp igjen av en gruppe sørstatstilhengere som føler at borgerkrigen aldri tok slutt, er Mickey Matson og hans nye venn Sully følge en serie med ledetråder hans døde bestefar har etterlatt. De finner ut at de må holde skurkene unna tre mystiske objekter som trengs for å ta i bruk innretningen. Om han feiler så kan det bety mer enn bare at familien hans mister huset sitt, men kanskje også slutten på Amerika slik vi kjenner landet.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 34min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Harold Cronk
Manusforfatter
Skuespillere
Liam Matthews
Commander Webster
Kevin Yon
Buckshot Plindenberg
Ernie Hudson
Ivan Stumpwater
Frank Drank
Jeremiah
Rick Plummer
Stalwert Priggish III
Christopher Lloyd
Grandpa Jack
Francesca Derosa
Sully Braginton
Derek Brandon
Mickey Matson
Produsenter
Harold Cronk
Produsent
David Cuddy
Produsent
Liam Matthews
Produsent
James Chankin
Produsent
Edgar Struble
Produsent
Shelly Newman
Medprodusent
Stephen Afendoulis
Sjefsprodusent
Anne I. Allen
Medprodusent
Annet
James R. Cunningham
Produksjonsdesign
Will Musser
Komponist
Dustin Solomon
Redigering
Philip Roy
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Starten på en spennende triologi

I denne føste filmen i triologien om Mickey Matson prøver Mickey å finne ut hva det er som bestefaren hans har etterlatt seg. Det han arver etter ham er en nøkkel, som fører til en bankboks der det er en stein. I det han skal kaste steinen i havet treffer han på ei jente med navn Sully, og sammen blir de gjort oppmerksom på at steinen inneholder et kart som setter i gang det største eventyret i deres liv.

Eventyret til Mickey Matson er et fantastisk eventyrfilm av høy kvalitet som jeg skulle ønske jeg fikk sett når jeg var yngre, for her er det spenning og mysterier fra start til slutt som likevel blir kanskje litt for enkelt for et voksent publikum. Det er likevel fått plass til mange gåter og spennende vendinger og gåter som nok vil fenge alle sammen, barn som voksen.

Det er ikke mye kristen budskap i filmen annet enn at det snakkes om “han store fyren oppe i himmelen” og at bestefaren trodde på Ham samt at Sully tar korsets tegn innimellom. Det er likevel i god kristen tradisjon en ren barne/ungdoms eventyr med god moral i bunn sammen med litt amerikansk patriotisme.
5 av 7 - -
0.42 sekunder