Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Grace of God (2014)

Etter å ha mistet sin tro for mange år siden blir detektiv Bill Broadly tilkalt for å undersøke forsvinningen av kollekten til den lokale kirken. Mens han forhører alle de mulige mistenkte kirkemedlemmene sprer ryktet seg om at det har vært et tyveri på ferde. Når en utenkelig kirkegjenger tilstår tyveriet vokner også Broadlys syn på Gud seg og hjelper ham å se at gjenom tro så finnes det en vei til forsoning.

Vurdering

5.3 av 1 stemme

Fakta

1t 39min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Andre van Heerden
Andre van Heerden
Manusforfatter
Kevan Otto
Manusforfatter
Skuespillere
John Ratzenberger
Pastor Thomas
Celestine
Fan Lady
Vincent Duvall
Bill Broadly
Lorenzo Lamas
Jerold
Julia Parker
Contance Anderson
Robert Sisko
Pastor Stevens
Produsenter
Danny Roth
Produsent
Damiano Tucci
Produsent
Tiziano Tucci
Produsent
Annet
Kevan Otto
Redigering
Stu Goldberg
Komponist
Lauren Meyer
Produksjonsdesign
Bryan Koss
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Vi er alle syndere

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Denne filmen har taglines som sier at den er “basert på de ti bud” og at “det er en historie om påsketradisjoner”. De ti bud blir er en del av kjernebudskapet filmen forsøker å formidle og da med fokus på budet “du skal ikke stjele” siden det handler om at noen har stjålet. Tittelen har ordet nåde i seg, og da er det håp. Mye håp. At det er snakk om påsketradisjon er vel mest fordi dette er en mysterie med en detektiv som skal finne ut av hvem som stjal pengene.

Detektiven som er innleid er ikke kristen, men er nødt til å konfrontere personligheter i kirken og dermed også få med seg en del forkynnelse om lov og nåde fra pastoren. Det må forklares ham at selv om vi alle er syndere så betyr ikke det at vi går rundt å synder. Detektiven tar i bruk direkte ubekveme metoder for å konfrontere uskyldige i håp om å finne den skyldige, men det er ikke veldig lett. Han blir stadig satt ut av menneskene som forteller ham hvor god Gud er, og er nødt til å innse svakheter i sitt eget liv.

Jeg liker hvordan et tyveri fra kirken blir i denne filmen en perfekt bakgrunn til å illustrere noe av kjernen i evangeliet på en god måte.
5.3 av 7 - -
0.43 sekunder