Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Mercy Rule (2014)

Når kampene står på spill, vil du ha folk du kan stole på - både i baseball og i livet ellers. Midt i en utfordrende sesong lærer Cody(Miller) at han ikke er den beste pitcheren - eller den beste lagkameraten. Samtidig taper Codys far John(Cameron) mot en uærlig lobbyist som planlegger å overta familiebedriften. Både Cody og John tror deres eneste alternativ er å kjempe mot problemene på egen hånd. Det er ikke før de lærer å stole på venner, lagkamerater, og - viktigst av alt - deres tro og familie at de oppdager at deres kamper virkelig kan vinnes.

Vurdering

2.7 av 1 stemme

Fakta

PG
1t 57min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Darren Doane
Forfattere
N.D. Wilson
Manusforfatter
Skuespillere
Kirk Cameron
Kirk Cameron
John Miller
Chelsea Noble
Maddie Miller
Nicole Neilson
Bea Miller
Jared Miller
Cody Miller
Tim Hawkins
Uncle Ben
Bas Rutten
Trener
Joslyn Kramer
Trenerens datter
James Bladon
Evan Trufant
Robert Cameron
Distriktsadvokat
Produsenter
Philip Sacco
Sjefsprodusent
Steven Istock
Sjefsprodusent
John Sacco
Sjefsprodusent

Lignende filmer

Anmeldelser

Cameron & Co får det ikke helt til

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En ikke helt vellykket film om John Miller og familien og hvordan livet deres går sin gang. John sliter med å få endene til å møtes i renovasjonsbransjen, sønnen Cody Miller lengter etter å komme seg ut på banen for å være kaster på baseballaget sitt og Maddie passer på å holde familien sammen. Ting blir ikke lett og riktige prioriteringer må tas.

En skuffende kristenproduksjon uten noe særlig kristent budskap, men skal heller være ment som en gøyal familiefilmmotsetning til det Hollywood serverer. Ja, filmen viser at familier skal holde sammen, selv om familiemedlemmene sliter på hvert sitt område og ting ikke alltid går som det skal, men hele sammensetningen og budskapets tydelighet blir noe laber. I begynnelsen kan filmen virke lovende men dessverre raser den ned på rangstigen. Ikke at det er noe umoralsk i filmen, men den er dårlig laget, rett og slett. Den prøver å være kul og nyskapende, men får det ikke helt til. Er du på let etter en god kristen film så styr unna denne, den setter nok ikke den kristne filmindustrien i det beste lyset.

Kirk Cameron spiller her sammen med sin egen kone Chelsea Noble (Cameron) som mann og kone. Skuespillet er litt vaklende og overdrevet, men jeg synes til tider at Jared Miller som Cody gjør en naturlig og god figur av seg samtidig som de andre skuespillerne også glimter til. Handlingen er dessverre litt rotete og filmen har mange langdrøyde scener og alt for mange og lange slow motion klipp. Liker du baseball så for du kanskje noe ut av denne, liker du renovasjon i tilegg så får du det lille ekstra, men filmen bringer ikke så mye fra Cameron & Co.
2.7 av 7 - -
0.31 sekunder