Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Any Day (2015)

Vian McLean er en tideligere bokser som er anger. Han drepte en mann med sine never og har de siste tolv årene vært i fengsel for det. Endelig ute og boende hos sin søster Bethley og hennes sønn Jimmy finner han sin plass som rollemodellen til gutten. Han sliter med å finne seg jobb damtidig som han også prøver å finne seg en dame i Jolene som han faller for. Men ting er ikke enkelt og så skjer det noe tragisk og han blir kastet tilbake til mørket, men kanskje er det i utfordrigen en vei ut som kan gi ham bedre retning i livet.

Vurdering

2.7 av 1 stemme

Fakta

1t 40min
Resentment, Fighting Demons
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Rustam Branaman
Forfattere
Rustam Branaman
Manusforfatter
Rustam Branaman
Manusforfatter
Skuespillere
Tom Arnold
Roland
Sean Bean
Vian
Bob Jennings
Officer Sheehan
Peter Mackenzie
Dr. Cole
Kate Walsh
Bethley
Nolan Gross
Jimmy
Eva Longoria
Jolene
Produsenter
Luke Daniels
Sjefsprodusent
Corey Large
Sjefsprodusent
Jeanette Zhou
Produsent
Liqing Zeng
Sjefsprodusent
Andrew Sugerman
Produsent
Josh Siegel
Produsent
Alan Pao
Sjefsprodusent
Darryl Marshak
Produsent
Annet
Elia Cmiral
Komponist
Todd C. Ramsay
Redigering
Harlan Bosmajian
Cinematografi
Gary Randall
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Mye flaut i resirkulert konsept

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Vet ikke helt om det er skuespillet eller manus, men det er noe som skurrer med dialogen. Spesielt flaut er dialogen mellom Vian(Sean Bean) og Jolene(Eva Longoria), der Vian fomler og er ikke annet enn ikke veldig likandes men der hun likevel like ham. Hjelper ikke at barnet Jimmy også har ganske stive “skrevne” replikker istedenfor naturlige flytende. Historien i seg selv er også noe man har sett før mange ganger, men man håper jo at det kan gjøres noe nytt i sjangeren. Det er til og med håp for litt karate kid action, men selv der sviktes det.

Det kristelige innslaget kommer i form av søsteren til Vian, Bethley(Kate Walsh), der hun er troende og de ber for maten og går i kirken. Men selv hun, selv om tidvis er forbilledlig så har hun også ting hun sliter med og viser dårlig dømmekraft. Sønnen også ser ut til å ha en tro.

Det verste med en dårlig skrevet film er at man ikke er så spent på hvor handlingen er på vei, men at man frykter hvor feil manusforfatteren kan gjøre det. Noen pene oversiktsbilder innimellom kan ikke rette på det.
2.7 av 7 - -
0.4 sekunder